Ugye most már jó esélyem van a teherbeesésre?
1 éves a fiam, fél éve próbálkozunk tesóval sikertelenül. Szoptatás ideje alatt egyáltalán nem menstruáltam. 3 hete hagytam abba a szoptatást, most megjött végre! Van valakinek tapasztalata, hogy milyenek most az esélyek? Vagy előbb be kell állnia?
(A fiammal úgy lettem terhes, hogy 4 hónapja hagytam abba a fog.gátlót, egyszer menstruáltam 3 napig, mégis összejött valahogy.)
Szerintetek?
8hónapja nem szoptatok,de előtt sem védekeztünk.Sajnos azóta sem sikerült pedig rendesen menstruálok és peteérésem is van.Korábban egyből terhes lettem.
Remélem te több sikerrel jársz.
Sokaktól hallom, hogy a tesó valami miatt nehezebben jön össze... Az én lányom 10 hónapos, 4 hónapja menstruálok, 1 hónapja szoptatok. Eddig én se lettem terhes, bár mondjuk nálunk ez csodaszámba menne mert a lányunk is lombikkal sikerült, bár elvileg csodák még vannak...
Mi februárban megyünk újabb beültetésre, akkor lesz a lányom 1 éves, remélem egy éven belül újra terhes leszek:)
Sok sikert nektek is!
Kérdező: érdemes elmenni nőgyógyászhoz, csináltatni egy teljes vér- és vizelet vizsgálatot, nézze meg a hormonjaidat stb. Nemrég hagytad abba a szoptatást, úgyhogy a hormonháztartásodnak idő kell még míg helyreáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!