Ki nem várja jövőhét hétvégére? Mit éreztetek eddig?
Figyelt kérdés
Nekem elég sokáig fájt a hasam, és fel vagyok puffadva. Tudom ez még mensi tünet is lehet, de reménykedem.2009. máj. 16. 23:27
1/9 anonim 

válasza:

Én péntekre nem várom. A hasam marhára tud feszülni és mindent túl sósnak érzek:))
2/9 anonim 

válasza:

Én csütörtökre nem várom,a melleim nagyon fájnak,és elég nyügös is vagyok:(
De ezek a tünetek akkor is vannak,amikor meg fog jönni.Ugyhogy nem tudom,csak reménykedem.Remélem pozitivat tesztelünk hétvégén.
3/9 anonim 

válasza:

Elvileg én is cs-p környékére nem várom,remélem nem is jön.Tegnap hányingerem volt egész d.u.,meg hasszrka.De igazából nem élem bele magam annyira.
Vannak görbék?
Sok + tesztet!
4/9 anonim 

válasza:

08:57es vagyok,nincsen görbém,csak reményem.Hátha most sikerül.Majd megirjuk?
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs görbém. Azért remélem sikerül a babóca!
2009. máj. 17. 13:44
8/9 anonim 

válasza:

sziasztok!
Én 23.ra nemvárom. nyügös vagyok,hirtelen hangulatváltozások,hasam puffadt és tök fáradt vagyok.Remélem babás vagyok:)))
9/9 anonim 

válasza:

Második válaszolo vagyok.Ma reggel megjött.Ti remélem pozitivat teszteltek!Majd irjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!