Mennyi ideje ismerted/voltatok együtt a párotokkal, amikor jött az első baba? Tervezett volt vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 14:33
21/25 anonim válasza:
előző vagyok,én 22 voltam,párom 24,most ő 28 én 26
22/25 anonim válasza:
5 éve voltunk együtt. Tervezett baba lett volna, de 23 hetesen halva született, most 6 hónap letelte után újra próbálkoztunk, egyből elég hamar sikerült. Ezen a héten vagyunk 10 hetesek :). (Kb. a kislányunk ha időre jött volna most lenne 5 hónapos.:( .)
23/25 anonim válasza:
ja igen most dec 23-án leszek 29 éves. 22-dik válaszadó.
24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Megkérdezhetem mi történt?
2011. dec. 14. 22:42
25/25 anonim válasza:
22-es válaszolo vagyok. Nem tudták már megállapítani mert annyire bomlott. Pedig egy hete már a kórházba voltam, mindennap nézték a szívhangot is, szülés előtt is. Erről inkább nem mondanák véleményt. Most fogadott dokim van. Egyébként bíztos volt valami gond, mert a 6 héttől kezdve véreztem, és úgy néz ki a baba mérete jó volt végig, de nem tudott rendesen megtapadni. Pont ma megyek újra a fogadott dokihoz, kicsit félek, mert a szerencsekarperecem eltört, de remélem minden rendben lesz. Most 10 hetesek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!