Miért nem szeretnéd megműttetni magad? A méhszájsebből alakulhat ki a méhnyakrák. Ez egy max 20 perces fagyasztás, kellemetlen, de nem fáj. Nekem is volt jó pár éve. És az életedet mentheted meg vele.
2011. dec. 12. 13:05
2/7 anonim válasza:
Nekem fagyasztotta a doki a méhszájsebet. Mivel én is babát szeretnék azt mondta ez mindenképp szükséges, mivel megnehezítheti a teherbeesést, illetve koraszülést is eredményezhet.
2011. dec. 12. 13:08
3/7 anonim válasza:
Ahogy a kérdést olvastam, azt hittem, hogy már terhes vagy, de van egy sebed is...
Így viszont elég egyértelmű a sorrend:
1)méhszáj rendbetétele
2)babaprojekt
2011. dec. 12. 13:17
4/7 anonim válasza:
Nekem volt méhszájsebem,és meggyogyult,kaptam rá orvosságot. Nem kellett műteni.Most 7 hetes terhes vagyok.
2011. dec. 12. 13:21
5/7 anonim válasza:
Szia,nekem is volt méhszájseb de lefagyaztották.Akkoriban azt mondta a doki hogy eloszor ezt aztán baba.
2011. dec. 12. 14:15
6/7 anonim válasza:
nekem annó ecseteléssel rendbe jött, majd szültem. Most nem seb van, csak valami hámelváltozás, amiből seb lehet. A doki azt mondta erre, hogy mehet a babaprojekt, de hangsúlyozom, ez NEM SEB!
2011. dec. 12. 14:47
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, köszi az eddigi hozzászólásokat.
Azért nem akarok még hozzányúlatni, mert a rákszűrésem P1. Jaunár óta van méhszájsebem, azóta csináltattam 2 cytológiát az utóbbit épp múlt hónapban. Tehát amíg panaszt nem okoz, addig inkább hagynám.
Ezért gondoltam az ecsetelésre, de nem tudom az mennyire eredményes.
A dokim egyébként azt mondja, hogy egyáltalán nem kell foglalkozni vele. Nem tudom.... Lehet megkérdezek egy másik dokit is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!