7 napja késik és csináltam 2 tesztet ami negatív lett de viszont érzek olyat mintha meg akarna jönni de semmi és nagyon kicsit fájdogál a mellem. Lehetséges hogy a teszt nem jót mutatott vagy még ilyenkor korai tesztet csinálni?
teljesen megértelek. én már addig nem csinálok tesztet.
én már azt sem bánnám,ha megjönne, mert akkort tudnám, h minden rendben van. Igaz a babának sokkal jobban örülnék.
Kitartás
Hát igen én is valahogy ezt gondolom.Figyelj nekem hétfőn lesz már két hete kikészülők a várakozásba .
Türelem Rózsát teremt nem? Drukkolok neked én is!!!!
Valamilyen szinten nem bánom, h megjött. így legalább tudom, h kezd helyreállni a rend odabent. Idén még nem volt normális menszim. :( Most nagyon normális. egész éjjel szenvedtem tőle. :( Remélem beáll a régi kerékvágásba. Míg nem akartunk babát, mindig pontos volt és semmi gondom nem volt. mióta babát akarunk nagyon felborult odabent valami.
Neked a legjobbakat kívánom!
Én augusztusig szedtem, utána minden rendben volt, egész 2008-ig. :(
idén eddig csak februárban volt meg, de szeritnem akkor sem teljsen normálisan. most egész normálisnak tűnik. Igaz a melleim még mindig érzékenyek. mostmár akkor a menszivel együtt csak elmúlik ez is.
Azóta csináltál tesztet?
Nekem januárban egyáltalán nem jött meg. Akkor az akkori doki hormon gondokra hivatkozott, majd a papíron olvastam a pco-t. itt Pesten a másik doki meg azt mondta, h semmi bajom sincsen. Mindig csinál uh-t. És nem látott semmit.
Ha nem baba, akkor sem keseredj el. 7főn már okosabb leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!