A terhességi teszt már a beágyazódás első napjátol kimutatja a terhességet vagy csak ha már befejeződött?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 18:04
11/15 anonim válasza:
A beágyazódástól számított 3. nap környékén lehet már olyan mennyiségű hcg a szervezetben, amit egy nagyon érzékeny teszt ki tud mutatni. De jobb megvárni a nemvárt napját, akkor már elég egyértelmű választ szoktak adni a terheségi tesztek.
12/15 A kérdező kommentje:
Ma volt egy kicsi barnázásom ugyhogy nem tudom mi fog ebböl kisülni. Még bizom a jó hirben, de várok még a köv. tesztel. köszönöm nektek a válaszokat
2011. dec. 10. 22:13
13/15 JackMolly válasza:
Szia!mi újság van?van valami változás?nálam semmi nincs szinte azóta.ma kezdtek el fájni a melleim,de a hasszúrka meg ezek szinte teljesen elmúltak.tnap előtt teszteltem egy negatívat(nem bírtam ki)....de szerda reggel láthatom az igazi eredményt majd!reménykedek a poziban nagyon!drukkolok neked is!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést! Sajnos nekem reggel megjött! :( Nem hiába fájt a hasam és lett negativ a teszt. Remélem Neked rendbe lesz minden! Drukkolok neked, majd jelezd hogy mi lett a vége.
2011. dec. 12. 21:29
15/15 JackMolly válasza:
Szia!nagyon sajnálom! :( nálam még semmi változás,de reggel tesztelek!akkor minden kiderül....nagyon reménykedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!