Vajon mitől lehet? 9 napja késik a menstruációm, már több tesztet is csináltam, mind - lett. Terhességre utaló tünetek vannak. Reggel csináltam ov tesztet is, - lett. Eddig mindig rendszeresek voltak a ciklusim 28-29 naposak.
vezetsz görbét?
sajnálom, hogy a múltkor nem sikerült!
én már a 40. ciklusnapon tartok és tegnap én is negatívat teszteltem... nem értem!
Úgy látom, ez most elég gyakori lett. Tüneteim nekem is vannak, de én még csak a 11. napon vagyok peteérés után, tegnap előtt negatív lett.
Lehet, hogy nagyon ideges vagy, vagy annyira babáznál, hogy álterhességet jelez a szervezeted. (Sajnos van ilyen, remélem, nálam sem ez van!) Drukkolok, hogy + legyen, írd meg a választ. Menj nődokihoz, csak tud mondani valami okosat...
Görbét nem vezetek, ov tesztet szoktam csinálni.
Nem érzem, úgy, hogy az nagyon akarás miatt bebeszélném magamnak a tüneteket, de nem lehet tudni....
Orvoshoz majd csak pénteken megyek, addigra van időpontom, ha előbb nem derül ki, Ő talán tud magyarázatot adni!
Köszönöm a kedves válaszokat, kivánom nektek, hogy teszteljetek + - at!:-)))
kérdező! mindenképpen írd itt meg hogy mit mondott az orvos!
Minden jót!
Ma reggelre megjött!
A következő hónapunk remélhetőleg sikeres lesz......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!