Mindjárt megjon érzésem van de csak max.3perc és elmult, meg reggel is ugyanígy. Volt így valaki?
Figyelt kérdés
volt barnázás nagyon pici 2 napig.2011. dec. 8. 17:13
1/8 anonim válasza:
Holnap reggel tesztelj:)drukkolok h + legyen :):)
2/8 anonim válasza:
Várj még 1 hetet szerintem. Tesztelj,ha az is negatív lesz akkor doki. Most olvastalak el az előbb onnan tudom hogy net.lett.
(ottani második)
3/8 anonim válasza:
Mimo, még nem teszteltél?! Már tegnapelőtt késett neked :)
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Ja bocs. Ezt nem olvastam... hát megy a drukk akkor.
6/8 anonim válasza:
igen én voltam így és most itt fekszik a 6 hónapos csöppségem:)
7/8 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek mert azt a két nap késést rosszul russzul számoltam ki de nemfáj a hasam mármint állandoan csak ugy ahogy írtam.Eddig van 2 nega teszt. ma vettem még kettot de 25eros.Remélem pozi lessz.Koszi mindenkinek a valaszt.
2011. dec. 8. 18:33
8/8 anonim válasza:
Én is azt éreztem hogy mindjárt megjön.3nap késés után csináltam tesztet reggeli pisiből,erős pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!