Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Közvetlen menzesz után lenne...

Közvetlen menzesz után lenne a peteérésem? Ezért nem sikerült eddig a baba? Kép lent!

Figyelt kérdés

Tegnap még megvolt a mensim, és ma reggelre leesett a hőm, ezért úgy döntöttem kipróbálom a frissen rendelt ovutesztet! (Eddig nem használtam, csak hőmérőztem)

Halványan már ott van a másik csík, de tudom hogy az még nem pozitív, csak az a kérdésem, hogy ilyen korán lenne peteérésem, hogy máris közeleg? Vagy benne van a szervezetemben ez a hormon állandó jelleggel és azért jelenik meg a tesztcsík? Érdekes mindenesetre mert, kb akkorra várom az ovut, amikorra a ciklus.hu is mutatja.

Lehet, hogy nem akkor van peteérésem és ezért nem sikerül 4. hónapja a baba?

Itt a görbém is meg a teszt is!

Görbe:

[link]

Kép a tesztről:

[link]

[link]

2011. dec. 8. 10:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! Mivel 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, ezért gondolom, még most kezd beállni a ciklusom ezért olyan 24 és 28 naposak voltak eddig... ezért is van hogy hőmérőzök mert szeretném kitapasztalni, hogy egyáltalán mikor van peteérésem..:D
2011. dec. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!