Fogamzásgátló abbahagyása után mennyit kell várni, ha babát szeretnénk? Meliane-t szedtem 7 évig
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 17:28
1/4 anonim válasza:
én is éveken keresztül szedtem gyógyszert.abbahagytam és következő hónapba már terhes lettem.de szerintem ez mindenkinél más.csak ne görcsölj rajta mert úgy nehezebb lesz,van időd hogy babád legyen.ha kell úgy is jönni fog!!!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Érdemes 3-4 hónap szünetet tartani, hogy a hormon "kiürüljön" a szervezetből. Illetve ez azért is jó, mert a szervezetnek újra be kell állítania a saját ciklusát, ez pedig idő. Gondolom , azért szeretnél Te is viszonylag szabályos ciklusokat, terhesség után is...
3/4 anonim válasza:
szia, én is melianet szedtem 5 évig, a második hóban sikerült, és egészséges a manóm, 1 hót elég várni, de azt is azért mert a méhnyálkahártya regenerálódjon
4/4 anonim válasza:
Én is Melianet szedtem 5 évig. Ez egy nagyon alacsony hormontartalmú tabletta. Nekem azt mondta az orvos, hogy nem kell semmit várni, próbálkozhatunk. Mi ugyan vártunk 3 hónapot, de nem a tabletta miatt, hanem mert úgy terveztük. Viszont 3 hónap után első próbálkozásra sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!