Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőm átlag:36,4 most kb...

A hőm átlag:36,4 most kb 5napja folyamatosan 37,1. szerintetek terhes lehetek már ha 24. -ére nem várom?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Én csak azt nem értem,ha valaki már ennyire benne van,hogy hőt meg ilyenek, akkor hogy a francba nem tud alapvető dolgoknak (mint ovuláció esedékessége) utánanézni!
2011. dec. 7. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

sok embert megmosolyogtattál ma:))

A leírtak alapján kizárt,hogy terhes vagy!

2011. dec. 7. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

1. Nem vagy beteg? Azért is lehet magas a hőd.

2. Tulajdonképpen még csak 10-én lesz ovud elvileg. Tehát még csak a 11. ciklusnapodon tartasz? Ha 5 napja ennyi a hőd, akkor a 6. ciklusnapodon már fent volt a hőd?

Kéne pár infó.

Mikor volt az utolsó menzeszed első napja, és ha lehet, tegyél fel hőgörbét.

Szívesen segítek, ha tudok.

2011. dec. 7. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

5 napja magas a hod, 24re nem varod? Eloszor azt hittem valamit rosszul olvastam. Nezz utana a dolgoknak. A hod megtermekenyules utan 7.napon emelkedhet meg legkorabban mert ekkor kezdodok a beagyazodas az ovulacio utan. Ovulacio viszont az utolso mensi elso napja utan kb. 14. napon van de van akinel kesobb. 14. napon csak 28 napos ciklusnal van. Ha 24re nem varod, 10en lesz kb. ovud, hacsak nem volt spontan egy korabban de meg ennek sem lehetnek tunetei.

Attol, hogy szeretkezel es nem vedekeztek ez nem azt jelenti, hogy aznap mar terhes vagy mikor apa elultette benned magvait. A terhesseget onnan szamoljuk amikor a megtermekenyitett pete megerkezik a mehbe es elkezd beagyazodni. Ekkor kezdodok meg a hcg (terhessegi hormon) termelodese ami a ho emelkedeset es kesobb mas egyeb terhessegi tunetet okoz. Ez ovu utan kb. 7. napon van vagyis utolos mensi elso napja utan 21nappal. kb. Nem var elott 7 nappal. Te ettol meg borzaszto messze allsz.

2011. dec. 7. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves az utolsotol hogy ilyen szépen és részletesen válaszolt,mig mások hülyének nézik.Mi is igy kezdtük...pár honap sikertelenség nélkül ugyis kivülröl fujja már..de remélem minél elöbb sikerül.
2011. dec. 7. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó::D:D
2011. dec. 7. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!