Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hàny napos egy normà...

Hàny napos egy normàl "luteàlis-szakasz"?

Figyelt kérdés

Ha max. 37C°-ig megy fel a testhomèrsèkletem ovu utàn ès az is csak 4 napon àt tart (fokozatosan emelkedik majd 4 reggel egymàs utàn 37C°) aztàn màr kezd is leesni,az normàlis? 3 nap mulva kell megjonnie,bàr nàlam nem teljesen pontos.Hàny nap szàmit normàlisnak? Hàny nap szàmit tul rovidnek,hàny nap tul hosszunak? Ill.a 37C° nem kevès? Nincs sàrga test elègtelensègem?

Koszi a vàlaszokat!

2011. dec. 6. 11:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsànat,bocsànat! Nem jol irtam! Nem 37C° hanem 36.7C°!
2011. dec. 6. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a hőmérséklet mindenkinek egyéni,valahol azt olvastam egyeseknek a 36,7 a maximum.így nekik az a normális.

14nap az átlag luteális szakasz.

2011. dec. 6. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
14-16 nap a normális, elvileg, nekem mindig 16-17 nap volt világ életemben, második babámat várom, a hőm csak terhesen ment 37.ig ovu után araszolgatott felfelé , 36, 4 majd 5-6 , 36,7 és ettől magasabbra nem ment csak amikor várandós lettem.Azt, hogy sárgatest elégtelenséged van-e vagy nincs, azt a doki tudja megmondtani, nőgyógyi vagy endrokrinológus elküld egy női hormonvérvételre és kész.
2011. dec. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!