Az inzulinrezisztencia miért befolyásolja a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 09:54
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nekem is vannak táskáim, fújódok, van amikor mindentől fáj, van amikor a legnehezebb kajától sem. Most kezdem a merkformint, meg a diétát. Meglátjuk, remélem jobb lesz.
2012. jan. 5. 17:56
12/15 Manka68 válasza:
Biztosan jobb lesz. :-)
Kitartást, és mielőbbi babásodást kívánok!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy! Eléggé el vagyok keseredve, már 3 éve próbálkozunk, átjárhatóságin mindenen túl vagyok, és ezek szerint ez a baj.:(
2012. jan. 6. 08:55
14/15 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja szedem a merkformint, és nem sok minden változott.:( mennyi idő kell, hogy jobb legyen? Ne legyen pl barnázás mensi előtt, én tartom a 200 gr szénhidrátod diétát, és szedek a gyógyszert is.:(
2012. febr. 9. 12:38
15/15 anonim válasza:
A javulás kb. 6-8 hónap, de ez egyénenként változik. Aki túlsúlyos és nem öröklött hajlama van, az hamarabb javul. De ez is egyénenként változik, van aki már 3 hónap múlva babás lesz, valaki meg két év múlva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!