Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi óta folyamatosan testáp....

Mensi óta folyamatosan testáp.folyásom van, hol kevesebb, hol több. Mitől lehet ez? Mi ókozhatja? Így távozik belőlem az "anyag"? Mennyi idő alatt folyik ki az "anyag"?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szeretnénk babaát,két-három naponta vagyunk eggyütt a párommal és én utánna nem megyek fürdeni,hanem csak reggel.Lehet hogy ez folyik belőlem,testáp.állagú és fehér színű.
2009. máj. 14. 18:42
 1/4 Grófházy ***** válasza:

ha már egy éve próbálkoztok eredmény nélkül,akkor menjetek el dokihoz.

Van peteérésed egyáltalán?

N

2009. máj. 14. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,van csak ez a folyás idegesít,a jövő hónapban kezdjük a vizsgálatoka
2009. máj. 14. 20:11
 3/4 Grófházy ***** válasza:

megint1.

Szerintem erre egyértelmű választ nem lehet adni.

Mindenkinek más.

Hallottam már olyat is,hogy valakinek peteérés után krémes volt,valakinek meg nem volt.

Szerintem semmilyen következtetést ne vonj le belőle.

Ahány test annyi féle.Vagy a dokidnak tedd fele a kérdést.hátha ő tud valami okosat mondani.

Egyébként az "anyag" elfolyósodik azt hiszem kb.fél óra mulva,és szinte észrevehetetlen,amikor ürül.

Szakkönyvben olvastam,hogy ez az ürülés akár 2 napig is tarthat,ezért pl. kenetvétel előtt nem célszerű szexelni.

Hangsúlyozom,és szülészet könyvben olvastam!!!nem magamtól találtam ki.

N

2009. máj. 14. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt fehér folyásnak hívják. De hogy miért és mit lehet vele kezdeni csak a vizsgálatok után tudja majd megmondani a dokid. Addig ő sem tud igazán biztosat.
2010. szept. 17. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!