Nagyon szeretnénk babát a párommal, de nincs megfelelő anyagi hátterünk. Hogyan tovább?
Persze, minden szülö meg akar mindent adni a babájának! Ez természetes, de régen mi volt? 4,5, 10 gyerek, egymás cipöjében jártak, mégis megvoltak, boldogok voltak. Ha kevesebb is telik egy gyereknek, lehet azt jobban megbecsüli.
Mi 4en vagyunk tesók, anyu egyedül nevelt minket, vállakozás avolt, ment rendesen, mégsem vett meg nekünk minden szart. Én sajnos beleestem abba a hibába, hogy elcsábulok és ezt is, azt is megveszem a fiamnak. De nem becsüli meg.
A másik, én gyedet kaptam a fiam után, elég szépen, a férjem külföldön dolgozik és még így is sokszor van az, hogy ki kell számolgatni, mire telik és mire nem. Csak egy kocsihitelünk van. Nincs saját lakásunk és a közeljövöben nem is lesz. 25 éves vagyok és már 3. éve várunk a kistesóra. Mi lenne, ha majd csak akkor próbálkoztunk volna, ha mindenünk megvan? Egyedül lettünk volna, gyerek nélkül, az én testem miatt.
Ja hát akkor félretenni minek, kicsit jobb munkára várni minek, mert úgy sem lesz. Ennyi erővel akkor mindenki szülhetne 18 évesen.
Külső segítségre én meg nem szülnék. Más kérdés,hogy ha már van gyerek és zűrbe kerülünk,akkor mondjuk ki tudnak a szülők segíteni, na de erre alapozni...Hát nekem nem fér bele!
Senki nem mondta,hogy 35 évesen kell szülni. De úgy gondolom a 22 és a 35 év között van még egy pár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!