Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Femibion, szedi valaki,...

Femibion, szedi valaki, vélemények?

Figyelt kérdés
Nekem a patikus ajánlotta,sima folsvat akartam venni,de szerinte az nem elég.Most ezt kezdtem szedni.
2011. nov. 28. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, de a legdrágább!!!!!

Én mamavitet szedek,ez is jó és nem drága.

Persze nekem is szednem kell +folsavat!

2011. nov. 28. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen nem olcsó.Neked "kell" szedned?Doki mondta? Én csak magamtól szedem még csak próbálkozunk,csak olvastam jó ha szedsz vitamint,hogy a szervezeted felkészítsd.Akkor lehet feleslegesen vettem meg?
2011. nov. 28. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez a legjobb. Már 2x is bebizonyosodott mert a másodikat várom és mindig próbálkozok az olcsóbbakkal (Elevit, Gravida) de a végén arra jutottam most is, hogy az a legjobb és megéri az árát. Gravidától hányingerem volt és nagy étvágyam, Elevittől meg székrekedésem. :(
2011. nov. 28. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is ezt választottam. Nem vettem észre mellékhatást.

De azért nem értek egyet a patikussal: a tervezéskor elég a folsav.

A Femibion annyiban más, hogy a folsav más formában van meg benne, ami állitólag jobban felszivódik. Ezenkivül nem tartalmaz mindenféle vitamint, inkább csak vizben oldódó vitaminok vannak benne. Szóval én ezt szedtem. Teherbeeséskor a folsav a legfontosabb és ez , ha egészséges vagy, bőven elég.

2011. nov. 28. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Én egy amerikai bio terhesvitamint szedtem, de mivel MO-n nem lehet beszerezni és a folyamatos rendelése nem volt megoldott, mert kint se volt mindig piacon, így az orvosom a Femibion-t ajánlotta. Elkezdtem szedni, semmi problémám nem volt tőle. Szülés után is szedtem 2 hónapig, amíg szopott a lányom, utána már feleslegesnek tartottam.

Szerintem nagyon jó vitamin! A lényeg, hogy ne görcsöljetek rá, csak szimplán szeretkezzetek és érezzétek jól magatokat!

2011. nov. 28. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
az első 12 hétben femibion 800aszedtem + folsav tablettát. U
2011. nov. 28. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vok: utána ladyvitet szedtem végig. Az első 12 hét fontos, akkor nem kell spórolni szerintem.
2011. nov. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!