Femibion, szedi valaki, vélemények?
Nagyon jó, de a legdrágább!!!!!
Én mamavitet szedek,ez is jó és nem drága.
Persze nekem is szednem kell +folsavat!
Én is ezt választottam. Nem vettem észre mellékhatást.
De azért nem értek egyet a patikussal: a tervezéskor elég a folsav.
A Femibion annyiban más, hogy a folsav más formában van meg benne, ami állitólag jobban felszivódik. Ezenkivül nem tartalmaz mindenféle vitamint, inkább csak vizben oldódó vitaminok vannak benne. Szóval én ezt szedtem. Teherbeeséskor a folsav a legfontosabb és ez , ha egészséges vagy, bőven elég.
Én egy amerikai bio terhesvitamint szedtem, de mivel MO-n nem lehet beszerezni és a folyamatos rendelése nem volt megoldott, mert kint se volt mindig piacon, így az orvosom a Femibion-t ajánlotta. Elkezdtem szedni, semmi problémám nem volt tőle. Szülés után is szedtem 2 hónapig, amíg szopott a lányom, utána már feleslegesnek tartottam.
Szerintem nagyon jó vitamin! A lényeg, hogy ne görcsöljetek rá, csak szimplán szeretkezzetek és érezzétek jól magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!