Miért nem jön már meg? A teszt negatív lett ma délelőtt.
2011. nov. 28. 11:13
2/11 A kérdező kommentje:
És szerinted akkor volt ovum mikorra behúzta? Mert az angol a 26. ciklusnapra rakta a peteérést.
2011. nov. 28. 12:59
3/11 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem akkor volt ovu-d, mikor az ovu teszted + lett. Ahogy néztem a táblázatodat az pont a ciklusod felénél lehetett. Akkor pont sűrűn voltatok együtt :)
Babára mikor tesztelsz?
4/11 anonim válasza:
jaaaaa, látom teszteltél ma reggel! Igen, az volt korai még.
Milyen tesztet használtál?
Valamilyen tüneted van?
5/11 A kérdező kommentje:
Délelőtt teszteltem 25-ös rossmanossal, tünetem nagyon nincs, néha néha ciciszurka, meg egyfolytában fájdogál a hasam közel 1 hete.
2011. nov. 28. 14:47
6/11 A kérdező kommentje:
Meg az a furcsa, hogy 31 napnál nem volt hosszabb ciklusom, inkább rövidebb, és ma már a 33. napon vagyok.
2011. nov. 28. 14:54
7/11 anonim válasza:
Szerintem egy 10-es erősségűvel teszteld le magad újra. Ha nem is holnap, de azutáni reggel mindenféleképp. Mondjuk Gabriellel.
8/11 anonim válasza:
Remélem terhes vagy. Mennyi ideje próbálkoztok?
Én is görcsölök ezen az ovun, már az agyamra megy a számolgatás, mára asszem be is fejezem :S
9/11 A kérdező kommentje:
Ez volt a 6. hónap :(
2011. nov. 28. 15:24
10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem én is feladom, ha most nem sikerült. Hülye angol görbés oldal a 26. ciklusnapra rakta az ovumat.
2011. nov. 28. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!