Hogyha anyukám a terhességét úgy vette észre, hogy hányingere volt, akkor valószínű én is így fogom?
Nem, te valószínű tesztet fogsz csinálni amikor elmarad a menstruációd. Ez még az előtt lesz, hogy jönne a hányingeres időszak.
(Valószínű anyukád is gyanakodott már, hiszen elmaradt a menstruációja)
nem feltétlenül.
Az én Anyukám állandóan hányt, abból vette észre, én pedig eddig még egyszer sem hánytam, néha egy picit émelygek, de nem ebből vettem észre. Görcsölt a hasam napokig, de mégsem jött meg.
2. vagyok:D
Tesztelj!!!! Az a legbiztosabb. Egy próbát megér. Mióta nem jött meg?
Hát, akkor tesztelj megint, és irány a doki. Sok oka lehet, hogy miért nem jött meg, hormonzavar, ciszta. Jobb, ha lát a doki.
Egyébként a terhestünetek ugyanazon anyánál babánként más és más lehet. Anyukám mind a 3 gyerekkel más tüneteket produkált. Nekem csak 1 van, de én abból vettem észre, hogy elmaradt és teszteltem. Utána jöttek a következő tünetek: éjjel-nappal aludni szerettem volna, feszült a mellem, fájt a derekam. A hányinger csak később jött.
Köszönöm a választ!
Holnap elmegyek az orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!