Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Már lehet?

Mikor teszteljek? Már lehet?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 22. napon!Úgy érzem most sikerült, mert nagyon furi a hasam.Oldalt úgy fáj, mint mikor futok és elkezd szurkálni az oldalam!Szerintetek?És melyikkel?
2009. máj. 12. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Amikor a 12-13 napon jártam, nem tudtam már várni teszteltem egy negatívat, voltam nődokinál is, megvizsgált, azt mondta majd jövő hónapban hátha összejön. Késett 4. napja, teszteltem pozitívat, és most vagyunk 6+6.

én Coralene tesztet használtam.

Úgyhogy ha negatív lenne most, nem jelent semmit..ha késne akkor újból.

2009. máj. 12. 18:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Tudom hogy várni kellene, de annyira nehéz!Nem tom meddig bírom még!:)
2009. máj. 12. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Van olyan aki ilyen korán tesztelt és + lett?
2009. máj. 12. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:

tudom, hogy off.. bocsi!

Csak annyi, hogy nagyon együtt érzek veled, én is arra várok, hogy végre tesztelhessek. De a jövő hétig min. várnom kell még. Drukkolok a + -ért! :D

2009. máj. 12. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Te mikorra nem várod?
2009. máj. 12. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Tesztelj, ha akarsz:)

Én most vagyok a 30. napon, holnap 31.... Majd pár nap múlva akarok tesztelni, de alig bírok várni...

Amúgy 24-25 naposak a ciklusaim, de nem érzem magam terhesnek...

Remélem Neked most sikerült!!!:)))

Drukk+++++++++

2009. máj. 12. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj vele. Én megcsináltam mikor nem jött meg időre és negatív lett, de a menstruációm még nem jött meg.Holnap próbálom újra:)
2009. máj. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!