A mensi előtti napokban a krémes folyás utalhat babóra?
Figyelt kérdés
Ez törvényszerű vagy mindenkinél más?2009. máj. 12. 13:02
2/7 anonim 

válasza:

Nekem is múlt hét pénteken fehér krémes folyásom volt jó jelnek vettem mégis hétfon csalódnom kellett. De ez szerintem mindenkinél más. Én mostmár csak az elmaradott menzi után kezdek majd bizakodni, de akkor is csak óvatosan bizakodni. Nagyon magam alatt vagyok :o( Nem tudom fog-e valaha még egyszer sikerulni....
3/7 anonim 

válasza:

Nem lehet rámondani hogy tuti baba,mert minden ember más és más. Nekem mindíg menzi előtt volt krémes fehér, és mikor teherbe estem, mind két esetben a nem várt előtt tök száraz voltam. Így erre ne adj. Ha késik akkor tesztelj, az a biztos.
4/7 anonim 

válasza:

En ugyan igy jartam mint a 13:15-os valaszado. Kremes folyaskor jott a menzi es nagy szarazsag volt amikor babas lettem. A kimaradt mensi utan egy hettel kremes folyasom volt de akkor mar tudtam, hogy babas vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
a 2.-nak: Ne add fel, úgy is jön, ha jönni akar! Tudom könnyű ezt mondani, de a legjobbakat kívánom!
2009. máj. 12. 13:55
6/7 anonim 

válasza:

A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. máj. 13. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!