Szerintetek megvolt már az ovulációm?
2011. nov. 22. 17:58
2/9 anonim válasza:
Jó eséllyel. Ha reggel már együtt voltatok, akkor most már "csak" várakozni kell...
Szurkolok!
Egyébként még két vagy három nap kell ahhoz, hogy a görbéből biztonsággal meg lehessen mondani.
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ma délután voltunk együtt....így már késő?:-(
2011. nov. 22. 20:40
4/9 anonim válasza:
Nem-nem!
Nincs késő!
Csak ha nem lett volna beixelve az aktus, akkor azt javasoltam volna, hogy még este akciózzatok. :o)
5/9 anonim válasza:
Így is tökéletes!
(ez lemaradt)
:o)
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó:-)Holnap okosabb leszek megyek uh-ra closty miatt majd megírom mi volt ott már biztos lesz:-)
2011. nov. 22. 21:15
7/9 A kérdező kommentje:
[link] Ma így néz ki a hőm...de nem értem voltam ma uh-n és a balban nem látott petesejtet(érettet) a jobban volt egy 18mm-es és egy 22 mm-es ami még most fog megrepedni...akkor miért ment fel a hőm?nem értem:(
2011. nov. 23. 19:55
9/9 anonim válasza:
Szió!
Én is clostilt szedtem, nézd meg az én hőmet, és nyugodj meg!
:)
kb 8 hetes vagyok :)
nekem rendes időben még csak domináns tüszőm sem volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!