21-re vagy 24-re nem várom, szerintetek?
Figyelt kérdés
nem emlékszem pontosan, hogy mikor jött meg és elfelejtettem felírni. kis görcsölgetéseim vannak, de nem úgy mint amikor meg akar jönni, meg néha beleszúr egy picit a petefészek tájékához, melleim feszülnek, csomósak, mellbimbóm nagyon érzékeny, sűrű vizelési inger! még éjszaka is! 3szor is kimegyek éjszaka, pedig nem szoktam soha! ez lehet szerintetek baba? mikor teszteljek? nem akarok hamar sem, mert az felesleges! ha 26.án tesztelek akkor már tuti eredményem lesz?2011. nov. 22. 16:36
1/13 anonim válasza:
Ha nem 31-én jött meg, hanem 20-án, akkor nem korai.
A 3. héten már én is sokat jártam esténként pisilni, azt hittem, felfáztam.
Próbálj meg egy 10-es tesztet 26-án. Ha elsején sem jön meg, doki!
2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2011. nov. 22. 16:56
3/13 anonim válasza:
26-án, két nap késéssel már szerintem reggeli első vizeletből végzett 20-as, 25-ös érzékenységű teszt is kimutatja nagy valószínűséggel.
4/13 anonim válasza:
Szerintem korai még tüneteket keresni. Majd ha késik tesztelj!
5/13 anonim válasza:
Szia.Nekem meg úgy van,hogy változó,hol 26.napra,hol 30.ra jőn meg,és nekem 20.-ától 24.-ig jőhet meg.Reménykedjünk,sok sikert,kitartás,türelem,bár ilyenkor nehéz....
6/13 A kérdező kommentje:
nem bírtam tovább várni, de hcg tesztem nem volt itthon. itt olvastam h az ovu teszt is kimutatja a terhességet, most csináltam egyet azonnal erős 2 csíkos lett! akkor szerintetek baba lehet? alig várom a szombatot h teszteljek! :) még akkor amikor csináltam még erősebb volt!! [link] szerintetek?
2011. nov. 23. 19:56
7/13 anonim válasza:
Én ebben nem bízok. A HCG csak terhességkor van, őszintén az ovulációs teszt nem tudom melyik hormon szintjét méri. Ha nem HCG-t mér, akkor hiábavaló volt a teszt.
8/13 A kérdező kommentje:
ezen az oldalon is azt írják, hogy keresztreakció miatt kimutatja hamarabb mint a terhességi teszt. hát remélem! :)
2011. nov. 23. 20:15
9/13 anonim válasza:
Szia.4.vagyok,én még ilyet életemben sem hallottam,pedig egészség ügyből érettségiztem most májusban...:D
Remélem igaz ez,és terhes vagy szurkolok.Amúgy nekem valami tanács,esetleg vélemény??????
10/13 A kérdező kommentje:
nem nagyon tudok tanácsot adni, mert amikor nagyon szerettem volna akkor nem sikerült! most hogy már feladtam és nem is foglalkoztam vele és most meg itt van ni, lehet h összejött! sem a hömérőzés, sem a számolgatás sem az lh nem segített előtte. :S ebben szerintem nem lehet tuti receptet mondani! :( sajnos!
2011. nov. 23. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!