Ha csak az elélvezés előtt kapja ki a férjem "magát" attól is lehetek terhes?
Szia!
Már ne haragudj,de férjes asszony vagy.Nem kéne kicsit felvilágosultabbnak lenned a témában???
Szerencse,hogy nem azt kérdezted,a gólya hozza-e?
Azt meg,hogy akartok-e gyereket,és mikor szintén határozotabban el kéne tudni dönteni nem?
Azért szerintem ez nem olyan kérdés,hogy úgyis jó ha "befigyel",úgyis ha nem.
SZIA
ÉN PONT IGY LETTEM TERHES:))ÉS VÉLETELEN VOLT, SZINTE NEM IS SEJTETTÜK, HOGY BABA VAN A LÁTHATÁRON...PÁROM MINDIG EZT CSINÁLTA, ÉS TESSÉK MEG LETT AZ EREDMÉNYE, MOST VAGYOK 28HETES KISMAMA...SZIA
EGY 28HETES KISMAMA:))
Már ne is haragudjatok,de hihetetlen,hogy az emberi primitívségnek mennyire nincsenek határai.Nem egy meddő nőről van szó,legalábbis tudomása szerint.
Akkor meg hogy lehet ilyen ostoba tanácsot adni,hogy "én sem lettem így terhes x éven át"?
Lehet,hogy nem,de ez csak szerencse kérdése,lutri.
Vagy valami nincs rendben.Lehet,hogy van aki nem esik így teherbe sosem,van aki elsőre.
Ez nem egy hatékony védekezési dód,ezt minden normális ember tudja aki valamennyire tájékozott a témában.Aki nem akar gyereket semmiképpen védekezzen hatékonyan,a megszakításos módszer nem az!!!Lehet az előváladékban is életképes sperma,nem kell ahhoz,hogy elmenjen a pasi.
De aki nemi életet él,talán illenék ezt tudnia.
Amúgy a kérdés már eléggé régi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!