Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha csak az elélvezés előtt...

Ha csak az elélvezés előtt kapja ki a férjem "magát" attól is lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Most volt egy havi kimaradásom, de végül megjött, a doki is megvizsgált és semmi. Előtte nem terveztük még a babát, de most valami megváltozott bennem. Én nagyon szeretnék, de a férjem úgy van vele hogy ésszerű lenne várni még egy-két évet. De amikor ott volt a lehetőség hogy lehet hogy baba lesz, már a neveket is kitalálta, meg simizte a hasamat hogy van-e ott valaki?, aztán amikor kiderült hogy mégsem, csak kimaradt egy peteérésem, ezért nem jött meg, elég csalódott volt(unk). De ha a fent kérdezett módszert űzzük akkor véletlenül befigyelhet?
2008. márc. 22. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Az előváladék miatt előfordulhat,igaz kisebb eséllyel, de lehetséges.
2008. márc. 22. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, úgy is teherbe lehet esni.
2008. márc. 22. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Már ne haragudj,de férjes asszony vagy.Nem kéne kicsit felvilágosultabbnak lenned a témában???

Szerencse,hogy nem azt kérdezted,a gólya hozza-e?

Azt meg,hogy akartok-e gyereket,és mikor szintén határozotabban el kéne tudni dönteni nem?

Azért szerintem ez nem olyan kérdés,hogy úgyis jó ha "befigyel",úgyis ha nem.

2008. márc. 22. 19:30
 4/10 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak annyit üzennék, hogy nem tudom miért kell letámadni az embert, az ilyen ne is írjon, és nyilván tisztában vagyok azzal hogy nem a gólya hozza, csak arra lettem volna kíváncsi hogy akik itt vannak nekik mik a tapasztalataik. Nem tudom hogy neked mi a bajod, az hogy nem jön össze, de nem kéne mindenkit leszólni!
2008. márc. 22. 22:26
 5/10 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi a választ, azt TUDOM hogy van esélye, csak a tapasztalatokat várnám. KÖSZI
2008. márc. 22. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok,én előváladéktól évekig nem estem teherbe(megszakított közösülés),de van akinek egyből bejön,főleg ha nem akarja.
2008. márc. 23. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:

SZIA

ÉN PONT IGY LETTEM TERHES:))ÉS VÉLETELEN VOLT, SZINTE NEM IS SEJTETTÜK, HOGY BABA VAN A LÁTHATÁRON...PÁROM MINDIG EZT CSINÁLTA, ÉS TESSÉK MEG LETT AZ EREDMÉNYE, MOST VAGYOK 28HETES KISMAMA...SZIA

EGY 28HETES KISMAMA:))

2008. márc. 23. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én több mint 7 éve vagyok együtt a párommal, ebből 5 évet megszakításos módszerrel szexeltünk, és nem lettem terhes egyszer sem. Kb. 3/4 éve élesben is próbáljuk, mégsem sikerül. Szerintem így nagyon kicsi az esélye. Remélem tudtam segíteni.
2008. márc. 25. 07:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia, mi is így szeretkezünk a barátommal 3éve, és nem esek így teherbe.:)
2009. aug. 1. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudjatok,de hihetetlen,hogy az emberi primitívségnek mennyire nincsenek határai.Nem egy meddő nőről van szó,legalábbis tudomása szerint.

Akkor meg hogy lehet ilyen ostoba tanácsot adni,hogy "én sem lettem így terhes x éven át"?

Lehet,hogy nem,de ez csak szerencse kérdése,lutri.

Vagy valami nincs rendben.Lehet,hogy van aki nem esik így teherbe sosem,van aki elsőre.

Ez nem egy hatékony védekezési dód,ezt minden normális ember tudja aki valamennyire tájékozott a témában.Aki nem akar gyereket semmiképpen védekezzen hatékonyan,a megszakításos módszer nem az!!!Lehet az előváladékban is életképes sperma,nem kell ahhoz,hogy elmenjen a pasi.

De aki nemi életet él,talán illenék ezt tudnia.

Amúgy a kérdés már eléggé régi....

2009. aug. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!