Minden terhesség más?
Első baba: extrém mellfeszülés, durva mindjárt megjön érzés, émelygés, néha rókázás is.
Második baba: erős mellfeszülés, fájdogált a hasam is, alig rosszullét, az sem sokáig.
Most várom a harmadikat: egyáltalán nincs mellfeszülés, viszont hetek óta létezni alig bírok, olyan rosszul vagyok.
Szóval igen, minden terhesség más! :-)
Igen, mindegyik más, én is ezt tapasztaltam. Elsőnél először semmi tünet, a 7. héten kezdődött az émelygés, ami egész nap eltartott. Mellfeszülés is akörül kezdődött. Másodiknál már teszt nélkül is egyből tudtam, hogy terhes vagyok, olyan furcsán éreztem magam, többször szédelegtem, és erős rosszulléteim voltak, főleg reggel, mikor alig bírtam kikelni az ágyból a hányinger miatt, és sokszor hánytam is. Plusz nagyon fáradékony voltam, egész nap tudtam volna aludni, az elsőnél nem volt ilyen.
A 3.-nál meg szinte tünetmentes voltam. Se fáradékonyság, se hányinger, se szédülés. Néha kicsit émelyegtem, de nem annyira, mint az elsőnél.
Szóval tessék örülni, és elhinni. Ez most egy ilyen terhesség. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!