Hogy néz ki egy pozitiv terhességi teszt?
Figyelt kérdés
csak azért, mert az első csik nagyon erőteljes,és ez első pillanattól eléjött,és van egy másik csik is,de ez sokkal halványabb,mint a másik és nincs több tesztem itthon2011. nov. 20. 16:30
11/18 A kérdező kommentje:
hurrá,a mai tesztem talán még egy kicsit erősebb,mint a tegnapi!ugye nem kell egyforma erősségű legyen minkét csik? mert most is egz kicsivel világosabb a második csik mint az első,de igz is tökéletesen jól látszik
2011. nov. 21. 13:41
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,hogy szoritottatok nekem,és üzenem azoknak akiknek még nem sikerült,hogy nyugalom,s ha ez sikerül,az már fél siker! úgy 2 hónapja letisztáztam magamban,hogy hiába idegeskedek,mert attól nem lesz hamarabb,sőt!tudtam,hogyha a jó Isten úgy gondolja,hogy fel vagyunk készülve rá,akkor úgy is megadja,valószinüleg eddig azért nem lett, mert még nem jött el az ideje. ebben az utolsó két hónapban azt sem tudtam,hogy melyek a termékeny napjaim :) ennyit jelent a megnyugvás,mert már hála a jó Istennek itt a pocimban a még nagyon pici kisbabáb. türelem tudom,hogy nehéz,de megéri!
2011. nov. 21. 14:16
13/18 anonim válasza:
Uristen nagyon nagyon grautalalok!!!! Sok egeszseget nektek!!!!!!! :)))))) Remelem nalam is kopogtat az ajton a golya hamarosan...mert sajnos nekem tegnap megjott :((( nah de majd legkozelebb :)))) sok pusziiiii
21/N
14/18 anonim válasza:
És mit szól a barátod? :) Örül? :D Voltál már orvosnál,hogy bábit vársz??? :))) írj:)
16/18 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon örült a férjem,hiszen már 1 éve is elmúlt,h várjuk a gyermekáldást. December 5én megyek dokihoz,már nagyon várom,h mit mond
2011. nov. 27. 11:12
17/18 anonim válasza:
es mizu ? :)))) ma mar 6. van ....
18/18 A kérdező kommentje:
6hetes és 5 naposak vagyumk :)
2011. dec. 7. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!