Pé után mikor száll vissza a méhszáj? Vagyis mikor lesz megint könnyen elérhető! Ma vagyok a 24. napomon és még mindig nehezen elérhető! Lehet hogy sikerült?
Én nem is értem ezt, én nem tudnék így magamba nyúlkálni, már elnézést. Inkább mérd meg a hőmérségleted, vagy pár nap a nem vártig, akkor meg tesztelhetsz is.
Szorítunk neked!
Miért ne tapinthatná ki, hogy milyen a méhszáj? Sokan ajánlják, a saját testünk megismerése csak pozitív lehet, márpedig ez is a testünk része. A babatervezők otthonában külön leírás van arról, hogy a ciklus mely szakaszában milyennek kell lennie, és igazán hozzáértő ember szerkeszti a honlapot.
Ez is a testünk része, és gondolom, mindannyiótoknak járt már ott a párja ujja, keze is. Nem hiszem, hogy ennek kevesebb lenne a létjogosultsága.
Este vizsgáld mindig, az a mérvadó. Ha ezt tudod, akkor bocsi, nem akarok okoskodni. Én addig nem tudtam hogy sikerült, amíg el nem jött a nem várt napja. Addig nekem is magasan volt, alig elérhető. A nem várt előtti napon lejjebb jött, azt gondoltam biztosan meg fog jönni, mert akkor szokott így lenni. A különbség annyi volt, hogy nem puhult fel, hanem kemény maradt a méhszáj és mintha a "domb" nagyobbnak tűnt volna.
A nem várt napján este megint felment, akkor már sejtettem. Utána még 3 napon át néztem, amíg meg nem csináltam az első tesztet. Végig fent volt és kemény lett. A pozitív teszt óta nem vizsgáltam, mivel már nincs értelme és ilyenkor szerintem jobb nem is nyúlkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!