Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem sikerül maga az aktus, de...

Nem sikerül maga az aktus, de babát szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, múlt hónapban már reménykedtünk, 2 hetet késett, de mégis megjött.Azóta viszont nem nagyon tud elmenni a férjem, és nem tudom hogy segítsek.Elég stresszes most a meló neki,meg költözünk, de lassan peteérés és én nagyon szeretném, ha most jönne baba. De maga az aktus sem stimmel most 6ból csak 2x ment el. Pedig tök jó együtt, de egyszerűen csak nem akar jönni az a plussz, vagy egy idő után azt mondja nem érez. Valami bevált trükk, vagy bennem van a hiba?
2011. nov. 20. 08:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"lassan peteérés és én nagyon szeretném, ha most jönne baba"

Ez a legnagyobb probléma. Még egy fél éve sincs, hogy próbálkoztok és már azt számolgatod mikor van peteérés, mikor KELL együtt lenni.

Én 9-10 hónap után kezdtem el "figyelgetni" mikor van kb, de nekem nem is volt :( Végül gyógyteával és Clostilbegyttel sikerült teherbe esnem, de SOHA nem mondtam azt a férjemnek, hogy na most KELL együtt lenni, és ha belegondolok amikor már én se foglalkoztam vele (feladtam, igazából már nem is szerettem volna gyereket) akkor sikerült.

38 hkm

2011. nov. 20. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!