Kétszer lehet peteérésem ebben a hónapban? Vagy csak a szervezetem "emlékszik"?
Elvileg ma lenne peteérésem, de a hőm már 5 napja fent van(kiváncsiságból mértem meg, de egy évig mértem azelőtt így tudok következtetni). Több napja stagnál 36,7-en, pedig nekem pé előtt mindig 36,2-3. Pé előtt a folyásom is mindig 5 nappal előbb indul és nagyon erős tojcsis. Most teljesen száraz vagyok.
A folyásom ma reggel volt minimálisan széthúzható, de egyébként tejszerű. De nins hőleesésem. Semmi az magas.
Lehetett múlt héten spontán peteérésem és most a szervezetem csak emlékszik a "jó" időre?
Vagy kétszer lesz pém?
Akinek mensi után közvetlenül sikerült a baba az nem emlékszik a peteérése pontos idejében milyen volt a nyákja? Csak találgatok, de ha a szervezet emlékszik a mensire a terhesség elején(van rá példa), lehet a peteérésre is emlékszik, még akkor is ha már megtörtént spontán módon egy héttel előbb?
Szerintetek?
Gratulálok Nektek. Mi "sajnos" már 1,5 éve próbáljuk. Eleinte én is mértem néztem, ovuztam. Már elhagytam.
Aztán most 2 hétig nem tudtunk együtt lenni a párom munka miatt nem volt itthon. És mensi után 2 nappal jött haza.:)
Már szerda óta várom a peteérés tüneteit, de semmi, ezért mértem meg a hőmet 3 napon át (mivel egy évig mértem tudtam viszonytani régi görbékhez) és a hőm minden nap 3-4 tizeddel magasabb, mint bármikor a ciklusom első felében.
Ezért vagyok bizonytalan.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!