FER14 bevált már valakinek? Segített, hogy összejöjjön a baba? Hogyan spontán vagy segítséggel? Mennyi idő alatt?
szia a párom most szedi a FER 14-t még nem vagyok terhes nálunk is kevés volt a spermaszám 18 m,illio, arra maca vibet kapott, attol lement 6 millio/ml-re januárban, aztán 3 honapig clostyt szedte, most pénteken volt a laborban és102 millio/ml lett ez nagyon jo nekünk, bár nem tudom meddig tart a closty hatása. atzt mondta a dokinöje hogy azt már ne szedje igy megrendeltük a FEr-t, hogy vitaminnal legyen telitve amig össze nem jön. de olvastam több helyen hgy a FEr is nagyon jo, nálatok mennyi a spermaszám? mi már 3 éve probálkozunk..
32
Nálunk sajna nagyon kevés. Nem volt értékelhető a minta. Mondjuk meg fogjuk ismételni, de csak annyit tudunk, hogy egy natív cseppben volt 3-4 mozgó és 6-8 nem mozgó.
Szóval ez az eredmény rossz. Mi egy éve próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!