Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek-e akkor ha 3...

Terhes lehetek-e akkor ha 3 napja késik a menstruációm, néha csak úgy spontán fehér folyásom van, szédülök, reggel és nap közben (este is) hányingerem van?

Figyelt kérdés
(ingadozik a kedvem hol vidám vagyok hol csak úgy ok nélkül elbőgöm magam) Nagyon kívánom az édességet (amit egyébként nem nagyon szoktam), és úgy fáj a hasam mintha meg jönne de semmi.
2009. máj. 10. 22:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszi...nagyon reménykedem h pozitív lesz...és akkor meg van a kis pocak lakó...:)ma mikor az jött ki h negatív annyira szomorú lettem h sírva fakadtam...a párom pedig nem győzött vigasztalni...nagyon aranyos...csak nem értem hogy ha minden jel a terhességre utal...hogy lehet hogy mégsem vagyok az.Legalábbis a teszt szerint :/
2009. máj. 11. 22:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnos én már több hónapja igy vagyok. Ezeket érzem mensi előtt és mindig megjött. :( Ez lehet a hormonoktól. Vagy annyira akarja érezni az ember, hogy bemeséli magának.
2009. máj. 12. 07:47
 13/19 A kérdező kommentje:
mi 3 db tesztet vettünk ma reggel megcsináltam a másodikat, olyan este 6 felé meg a harmadikat...de mind a három negatív lett...párom még a méhen kívüli terhességre gondolt...de én azt teljesen kizárom...csak nem tudom miért vannak mégis a terhességre vonatkozó jelek...
2009. máj. 12. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Kizárhatod a méhenkivüli terhességet, mert a teszt azt is kimutatja.
2009. máj. 13. 07:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok, akinek hasonló tunetei voltak, s tegnap este megjott :-(.

A teszt szerintem akkor is kimutatná a terhességet, ha méhen kívuli lenne. Csak olyankor lassabban emelkedik a HCG szint, s nem duplázódik naponta, hanem csak lassan emelkedik. Szerintem ha továbbra se jon meg, menj el orvoshoz egy vizsgálatra. A tuneteket meg én sem értem. A testunk játszik velunk?

Remélem egyszer boldog szulok lehetunk!!!

2009. máj. 13. 08:23
 16/19 A kérdező kommentje:
utánanéztem a neten hogy mi méhenkívüli terhesség előjelei...8 db előjele van abból rám 6 jellemző...akkor most mi van?
2009. máj. 17. 10:28
 17/19 A kérdező kommentje:

képzeljétek ma voltam nőgyógyásznál...és 2 hetes a baba:))))

megnézték ultrahanggal...nagyon boldog vagyok...de azért az durva hogy 3 teszt nem mutatta ki...na de már mind1 a lényeg hogy meg van a kis pocaklakó...és már most nagyon szeretjük :) köszönöm a válaszaitokat...

2009. máj. 21. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
szia nagyon gratulálok. hogy hogy 2 hetes...? 6 heteset látnak uh-n. ahhoz már 2 hete késnie kéne.. de nagyon jo hir:) jo neked..
2009. máj. 22. 16:46
 19/19 A kérdező kommentje:

hát a menstruációm 2 hete késett...azért mentem el nődokihoz mert a teszt (-) lett és mégis az vagyok...de nagyon boldog:)

köszi a gratulációt:)

2009. máj. 22. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!