Terhes lehetek-e akkor ha 3 napja késik a menstruációm, néha csak úgy spontán fehér folyásom van, szédülök, reggel és nap közben (este is) hányingerem van?
Szia! Én vagyok, akinek hasonló tunetei voltak, s tegnap este megjott :-(.
A teszt szerintem akkor is kimutatná a terhességet, ha méhen kívuli lenne. Csak olyankor lassabban emelkedik a HCG szint, s nem duplázódik naponta, hanem csak lassan emelkedik. Szerintem ha továbbra se jon meg, menj el orvoshoz egy vizsgálatra. A tuneteket meg én sem értem. A testunk játszik velunk?
Remélem egyszer boldog szulok lehetunk!!!
képzeljétek ma voltam nőgyógyásznál...és 2 hetes a baba:))))
megnézték ultrahanggal...nagyon boldog vagyok...de azért az durva hogy 3 teszt nem mutatta ki...na de már mind1 a lényeg hogy meg van a kis pocaklakó...és már most nagyon szeretjük :) köszönöm a válaszaitokat...
hát a menstruációm 2 hete késett...azért mentem el nődokihoz mert a teszt (-) lett és mégis az vagyok...de nagyon boldog:)
köszi a gratulációt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!