A hőmérsékleten látható, ha sikerült teherbeesni?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a peteéréskor leesik a hő és utána, hogy változik, ha sikerül a megtermékenyítés?2009. máj. 10. 22:38
1/4 anonim válasza:
beágyazodáskor emelkedik és fenn is marad a terhesség folyamás álltalában 37 körül.
32
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És közvetlenül a megtermékenyítéést követő pár napban nem változik a hő?
2009. máj. 10. 22:52
3/4 anonim válasza:
Szia ! Hát én úgy vagyok hiába volt fenn a homérsékletem orultem hogy 37-es már 1 hete ma pedig leesett és meg is jott a menzim :o(((. Puff ! Ennyit a homérozésemrol. Mostmár nem tudom mihez kezdjek hogy végre sikeruljon.
4/4 anonim válasza:
Sejthető ha nem jön meg és magas a hő. Egyébként nem, mert az a normális ha pé után megemelkedik és menzi előtt vagy aznap vagy rá 1-2 napra leesik a hő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!