Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már biztos, hogy meg fog...

Most már biztos, hogy meg fog jönnö?

Figyelt kérdés
Tegnap est együtt voltunk a párommal és sex után (Nem vadultunk) véreztem. Azt hittem meg jött hisz holnap lenne az esedékes. raktam tampont azon nagyon nagyon minimális vér volt reggelre azóta meg semmi. Járt már így valaki? Vagy mostmár megfog jönnine is reménykedjek? Mivel 3 műszakban dolgozom nem tudok hőt mérni. Tudom nem sokat számít de most 37,2 a hőm
2011. nov. 18. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem azelőtt pár nappal, hogy esedékes lett volna, volt enyhe barnázásom. Még mondtam a páromnak, hogy jól nézünk ki, hétvégére pont megjön, korábban a kelleténél. De aztán nem jött meg. Azóta sem, majdnem 17 hete :).
2011. nov. 18. 13:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Gratulálok! jó egészséget

Nekem rendes vér volt nem barnás alvadt vér szerű.

2011. nov. 18. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!