Már lassan 3 éve szedek fogamzásgátlót szexeltem a párommal, a mensesem időben jelentkezett, de nagyon gyenge volt. Azóta néha fáj ott lent a pocim. Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 19:57
1/3 anonim 

válasza:

szerintem nem. inkább azt mondanám, hogy megfáztál kicsit! De ha biztos akarsz lenni benne, csinálj egy tesztet! ha az is negatív, akkor nem kell aggódnod! /a kérdésből azt vettem ki, hogy nem szeretnéd a babát:-) /
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem csak a gyógyszertől lett kevesebb a mensid! Nekem ugyanígy volt, alig volt meg... s kb. 2-3 napig vérezgettem, azt mondta a dokim, ez ilyenkor így normális, a gyógyszer csökkenti a mennyiségét!
A pocid szerintem is attól fájhat, hogy picit fel lehetsz fázva! De csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj, biztos ami biztos alapon!
3/3 A kérdező kommentje:
Őszintén bevallom nem vettem tesztet... Azóta viszont annyit változott a helyzett, hogy a következő mensim időben jelentkezett és olyan volt mint szokott lenni. Viszont utána egészségügyi okok miatt abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését és most már 2 napja késik. Ebben az 1 hónapban fájt a pocim elég sokat, de ez ugye attól van, hogy nem szedtem a bogyót??
2009. jún. 28. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!