Voltak tünetei annak, hogy pcos-ban szenvedsz?
Én mindig kövérkés voltam, aztán elkezdtem fog.gátlót szedni, majd abbahagytam és a második hónapban megfogant a kisfiam. Amíg szoptattam, nem jött meg, majd ahogy abbahagyta, utána sem. Ekkor elmentem dokihoz, adott gyógyszert, hogy megjöjjön. Ezt játszottuk kb 1 évig, mert hosszabbak lettek a ciklusaim. Aztán tavaly októberben uh-on már látszódtak a ciszták.
Viszont az az érdekes, hogy nemrég elökerült életem elsö uh papírja, amin rajta van, hogy PCO és ciszták, de az akkori dokim nem mondott semmit. Akkor kezdtem fogigátlót szedni.
Sajna a kistesóval nincs ekkora szerencsénk, mert már 2,5 éve küzdünk, eddig sikertelenül.
Kedves utolsó!
Biztosra tudom, h a doki nem a pco miatt írta fel a gyógyszert, de nem ez itt a kérdés most.
Én is hallottam, hogy rendezi a dolgokat a fog.gátló.
Te szedsz merckformint? Mert nekem ez tette helyre a ciklusomat, ami szoptatás után meghosszabbodott. Világ életben 30-32 napos ciklusaim voltak, nekem ezért volt furcsa, hogy a diagnózis PCO.
Én is most kezdtem cickafarkot meg palástfüvet inni. Annyira furcsa volt, mert iszonyatos mensiszerü görcseim voltak peteéréskor és egyik napról a másikra elmúlt. Ehhez hasonlót inszeminációkor, a stimuláláskor éreztem. Ennyire erös lenne a hatása a teának? Szerinted?
Amugy most szombaton fogsz tesztelni?
Ha pcos vagy, miért nem írtak fel neked merckformint? Nem értem.
Diétáztam, fogytam 17kgot, majd elmentem uh-ra, hátha alakult a helyzet, de tévedtem, ugyanugy voltak ciszták.
Inszemináció elött közvetlenül csináltak uhot, de azon csak a tüszöket lehetett látni. Most szombaton megyek dokihoz, gondolom csinál uh-ot, viszont most peteérés után megyek, szóval tuti nem a tüszöket fogom látni.
Endokrinológushoz jársz?
Én is vacillálnék a helyedben, hogy teszteljek-e. Inkább várd meg, míg késik 2-3 napot. Bár tudom, én se bírnék várni. :)
Én a kisfiammal ugy jártam, hogy a nemvárt napján reggel teszteltem, neg lett, kuka. Aztán aznap utaztunk külföldre dolgozni. Nem foglalkoztam a dologgal, csak vártam, h megjöjjön, mert ennyit soha nem késett elötte. Postán küldettem hugommal tesztet, ö küldött 2-t is. Ahogy megkaptam, délben csináltam meg az egyiket és ahogy vizelet érte, egyböl pozitív lett :)
Sajna azóta se volt olyanban részem...
Kíváncsi vagyok, sikerült-e neked!
Szia!
Nekem normális alakom volt nem voltam 'nagyon szörös se......nem estem teherbe és rendszertelen volt a menzeszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!