Nekem az a problémám hogy a barátommal multkor pettingeltünk (ujjazás és "verés" történt) és lehetséges hogy nekem egy kis sperma bement, de én még szűz vagyok, akkor lehetséges, hogy terhes leszek?
Utolsó előtti válaszadó vagyok.
Nem, nem dícsérem meg azért mert tudatlan és nem tartom helyesnek, hogy így pettingel - szexel, kvázi tudatlanul.
Ellenben, hamár ide fordult segítségért, akkor gondolom otthon nem olyan a légkör, hogy kérdezni merjen. A kortásai kb. olyan szinten lehetnek értesültek mint a kérdező, tehát lehet hogy jobb is ha nem kérdezi őket, így jobbnak láttam érdemben és segítőkészen válaszolni neki.
Mondjuk az tuti gáz, hogy leribancoztok egy szűz lányt látatlanban, csak mert szexről mer kérdezni! Majd ha lesz egy lányod akkor is gondolkozz el ezen... bár ha marad ez a stílusod akkor tőled tuti nem fog semmit se kérdezni és majd fórumokról - innen-onnan szedi össze a félinformációkat.
Kislány, nincs semmi baj. Gondold meg mit csinálsz és várj addig amíg TE nem érzed magaad felkészültnek. Ha egy mód van rá beszélj anyukáddal vagy vmilyen felnőtt nővel akiben megbízhatsz és olvass utána a dolgoknak, olyan oldalakon ahol ORVOSOK írnak. Ha normális párkapcsolatban vagy (remélem erről van szó) gondolkodhatsz fogamzásgátlóban, ha nem akkor mindenképpen használj óvszer. Utóbbi amúgy is jobb, ha felelősségteljesen használjátok, mert nem terheli felesleges hormonokkal a fiatal szervezeted.
Mindenki leírja a véleményét ezért kap mínusz pontot is úgy látszik!Illetve csak egy valaki ribancozta le nem mindenki!Nem hiszem,hogy többesszámban kéne erről beszélni!
Itt nem csak a kérdező kislány a hibás mert nem tájékozott a témáról hanem a szülő is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!