2 nap van a nem vártig, iszonyatosan fáj a fejem! Vehetek be valami gyógyszert, vagy bírjam ki valahogy?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 09:40
1/5 anonim 

válasza:

hát, ha tudod bird ki valahogy. Én is igy voltam, 6 hetesen, leküldtem a párom a gyógyszertárba, és mondtam, hozzon olyan gyógyszert amit terhessek is szedhetnek. Erre a patikus adott neki olyat amire rá van irva, hogy terhesség alatt szigoruan tilos. jó, nem?
2/5 A kérdező kommentje:
Néztem valami homeopátiás bogyót, de azt van rá írva ,hogy pár nap múlva fejti ki a hatását. Csak az én fejem most akar szétrobbanni!
2009. máj. 9. 09:54
3/5 anonim 

válasza:

Az első két hétben még nem számít, mit szedsz be.Egyébként Ceizel professzor szerint erősen túl van lihegve ez a dolog.
4/5 anonim 

válasza:

ha tényleg nagyon fáj vegyél be fájdalomcsillapítót.Kevésbé ártalmas mint idegeskedni.
5/5 anonim 

válasza:

Nyugodtan szedjél be gyógyszert! Algopirint lehet. Különben ilyenkor még nem tudsz ártani. Majd a következő héttől a 12.hétig.
Igaza van az előttem szólónak túl van lihegve ez a gyógyszertiltás, tényleg a Czeizel is mindig elmondja, hogy kb. 40 gyógyszer árt csak.
Én nagyon migrénes vagyok, s szedtem gyógyszert, mert muszáj volt. Különben a kórházban kötöttem ki.
4 gyerekes, gyógypedagógus anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!