Kaálisok-első konzultáció? És még pár kérdés.!
A párotok is ment vagy csak egyedül mentetek????Vittétek gondolom a leleteket..és még mit????Fél évnél régebbi leletet tényleg nem fogadnak el??Csak a HSGt?
És mégegy tényleg nem fogadnak el hálapénzt ott???
Megírom megígérem a fejleményeket ez alatt a kérdés alatt...és sokszor gondolkodom ezen mikor kivizsgáláson vagyok,hogy lehet itt egy Gykis a váróban velem....sohase lehet tudni..!
Drukkolok neked Manka mert megérdemled...!
Én is Sajgóhoz jártam, de nem szívesen írnám le a tapaszatlataimat részletesen még. De annyit mondhatok, hogy nem szívesen ajánlom senkinek sem. A problémás eseteket nem tudja kezelni.Úgy érzem feleslegesen pazaroltam el 3 évet a kaáliban.
A hálapénzről annyit,hogy úgy tudom Kovács doktornő többször is elfogadta az egyik betegétől korábban. És sok betegtől hallottam, hogy ajándékokat is adnak a dokiknak, amit szívesen elfogadnak. Én a dokimnak nem adtam semmit sem, mert ellenzem a hálapénzt, de ő sem várta el.
Szia!
Nekem,ha összejön,akkor csak nagyon nagy hálával tartozom majd a dokimnak és az ápolóknak.....!
Érdekes amiket írtál...és most mi a helyzet nálatok?
Ez igaz, én is nagyon hálás leszek, ha végül lesz saját gyerekem. De ha az intézet ragaszkodik ahhoz, hogy nem fogad el hálapénzt, még alá is íratja a betegeivel, akkor úgy is kéne cselekedni. De ez csak az én véleményem. :)
Amúgy mi továbbra is folytatjuk és nem adjuk fel, csak más intézetnél. Nekünk a kaáli nem jött be, de valakinek meg igen. Én nem haragszok azért, ha valaki a Káaliba megy. Szerencsére szabad ország és szabadon lehet választani. Még jó, hogy van több intézet, mert mindenhol más a protokol.
Sajnos sokan vagyunk! :(
Mi nagyon problémás eset vagyunk, és rájöttünk, hogy nekünk olyan dokira van szükségünk aki komolyan veszi a kihívásokat és fontos neki a siker! Szerencsére megtaláltuk ezt a dokit. Sajnálom, hogy nem hozzá mentünk előbb, mert vele biztosan sikerült volna.
Sajgó csak a sötétben tapogatódzott és úgy állt hozzá, hogy "lesz ami lesz". MÁr én is kezdtem átvenni tőle ezt a hülyeséget. De szerencsére felébredtem és voltam olyan bátor, hogy intézetet váltottam.
Még nincs baba. Most kezdünk bele az 5-ik kezelésbe. Én nehezen stimulálható vagyok, és kevés a spermaszám. Így elég komoly kihívás vagyunk bárki számára. De szerencsére vannak olyan fanatikus dokik akik imádják a kihívásokat. Sajnos nem vette ennyire komolyan az elején. Túlságosan naív voltam. De reméljük most már sikerül.
Ha jól olvastam eddig akkor te inszeminációkra jársz, ugye? Tapasztalataim szerint aki inszeminációval kezdi és nem sikerül akkor az első lombik sikerrel szokott járni.
Értem!Megérdemelnéd pedig a babát Te is!
Igen jól olvasod..nekem holnap lesz a második inszeminációm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!