Azt olvasom, hogy aki szedi a closty-t, iszik hozzá palástfű teát. Miért és mikor kell inni? Nekem is írt fel a doki closty-t, mert pco-m van (szerinte nem súlyos a helyzet).
Szia!
A palástfűteát a középidőtől kell inni a köv menziig.
De szerintem vegyél méhpempő kapszulát,jó hatással van a pco-ra,még el is tüntetheti!A closty mellett is szedhető és nem is drága!Sok szerencsét!
És ennek a méhpempő kapszulának pontosan ez a neve?
És gyógynövényboltban lehet kapni, vagy csak patikában?
Sajnos nem nagyon tudom, hogy mikor van nálam félidő, mert 30-36nap között szokott váltakozni a ciklusom hossza. Most nem tudom, hogy ez hogy fog alakulni, az első clostys hónap után.
és az lehetséges, hogy nekem a a clostyt úgy kell szedni, hogy a ciklus 3. napjától a 7. napjáig napi 2x1-et és ettől már a ciklus 8-9 napja körül már legyen peteérésem?
A hőmet nem szoktam nézni, meg semmi ilyesmi.
Csak azért kérdezem, mert a 9. nap körül (is) voltunk együtt a párommal és rá néhány napra émelyegtem, hányingerem volt délelőtt, alig tudtam megfőzni az ebédet, mert alig bírtam megkóstolni a paradicsom levest, és másnap meg egész nap olyan érzésem volt, mintha meg jött volna, meg szurkált a hasam alja és menziszerü fájdalmaim voltak, csak attól azért enyhébbek. Feszül a hasam alja, mintha fel lennék fúvódva, meg ilyenk.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!