Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bele őrülök, hogy nem tudom...

Bele őrülök, hogy nem tudom mi van velem! Mi a Ti véleményetek?

Figyelt kérdés

Múlt héten csütörtökön a tesztem pozitív lett! Másnapra megjött, erős vérzéssel! Hétfőn elmentem orvoshoz, megvizsgált, de konkrétat nem mondott! Csináljak még 1 tesztet, ha + menjek vissza! Megcsináltam: alig látható +! Férjem nem is látta a 2. csíkot! Szerdán más okból kifolyólag meg akartak röntgenezni, de a + teszt miatt nem mertek! Vizeletből teszteltek, ami alapján terhes vagyok! Másnap UH, ahol a doki nem látott terhességet, de vettek vért, ami alapján terhes vagyok! Jövő héten újabb UH!! Most akkor mi van? Teszt, vizelet, vér alapján terhes vagyok, UH alapján nem!! Miért van ez??

1 hetet nem bírok ki!!!

2009. máj. 8. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhes voltál, de már nincs meg, csak a hormon lassan ürül ki.
2009. máj. 8. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos valószínűleg elkezdődött valami, de nem tudott rendesen beágyazódni vagy valami más baj volt. Ezt hívják kémiai terhességnek. A tesztek azért pozitívak, mert a HCG még nem ürült ki a szervezetedből. Hasonlóan jártam én is szeptemberben. Azért remélem nincs igazam!
2009. máj. 8. 18:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha esetleg elment a baba, akkor mikor lehet újra próbálkozni?

Ilyen esetben kiürülök teljesen vagy be kell fejezni missed ab-bal?

2009. máj. 8. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kiváncsi vagyok, hasonló cipőben járok, én is várom a válaszokat:)
2009. máj. 8. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

na ez a borzalmas h az ember pozitívat tesztel és másnap megjön

ha gondolod jövő héten tesztelj még egyet hátha addigra kiürül a hcg és ha akkor is pozitív akkor lehet h mégis babás maradtál.

2009. máj. 8. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen lehet az is, amit az első válaszolók mondtak. Vagy pedig a doki azért nem látott semmit, mert még kicsi a terhesség. Nekem 5 hetesen semmit nem látott a dokim, még petezsákot sem. Rá egy hétre lett petezsák és már van baba is szívhanggal.

Amennyiben a vérzés folyamán elment a "baba", a HCG egy-két hét alatt ürül ki a szervezetből. A dokidat azért nem értem, mert ilyen esetben az a logikus, hogy elküld vérvizsgálatra, hogy megnézzék a hormonszintet. Majd rá pár napra újabb vérvizsgálat és megnézik merre és hogyan változik a hormon. Ebből egyértelmű lett volna.

Ha nincs már baba, a doki semmit nem lát, akkor spontán vetélés történt és úgy tűnik kiürültél, nem kell műtét.

(egyszer már én is átestem egy missed ab-on)

Ha nagyon soknak tűnik az idő jövő hétig, akkor ajánlom, hogy vasárnap csinálj egy tesztet és az első kettővel hasonlítsd össze. Ha halványodik, már csak a hormon van benned, ha erősebb lett, van baba is.

2009. máj. 8. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem vagy terhes, akkor nem kell művileg befejezni, hiszen azért véreztél, mert kiürült a szervezeted. Meg azért nem látszott ultrahangon. Szerintem várnod, se kell, úgyanugy próbálkozhattok tovább. Nekem is volt hasonló sajnos.
2009. máj. 8. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit bízom azért még abban, hogy babás vagyok! Szúrkál a hasam alja meg többször szédülök, de lehet csak magamba beszélem!

2009. máj. 8. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így voltam nemrég, pozitiv lett a tesztem, annyira örültem neki, hogy majdnem kibújtam a bőrömből. De aztán elkezdtem pecsételni, elmentem orvoshoz, nem látta a petezsákot UH-n. Írt fel utrogestant, de másnap elkezdtem erősen vérezni, ki is esett belőlem valami. Elvetéltem. Azóta halványodott a csík, abból tudod legjobban ellenőrizni, ha halványodik, akkor ürül a HCG és akkor volt egy spontán vetélésed. Sajnálom, ha így van, de ne add fel, én sem teszem:)
2009. máj. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!