Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok ha 4nappal...

Terhes vagyok ha 4nappal előbb jött meg?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok-e ha 4 nappal előbb jött meg,mint szokott? előtte szeretkeztem a barátommal, de a gumi kiszakadt,amit rögtön észleltünk és kivettük, csakhogy előtte elment a pasim.a gumiban volt a sperma,de a farka vége nem...:S Rögtön kimostam a hüvelyem!
2009. máj. 8. 18:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy 17leszek egy hónap múlva, tehát még nem rendszeres elvileg, de általában mindig ugyan akkor jön meg!
2009. máj. 8. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Igen, persze, lehetsz terhes, ha annyira agyatlan vagy, hogy nem vettél be 72 órás tabit. Gratulálok. Hüvelyöblítés...Hol az eszed??? Azzal egyáltalán nem oldottad meg a problémád. Vegyél tesztet, de csak akkor csináld meg, ha letelt legalább 2 hét a gumi szakadás óta.
2009. máj. 8. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ha megjött,akkor nem valószínű,hogy terhes vagy,bár vannak olyan esetek,de az ritka...ha nem vagy benne biztos,akkor egy kicsit később csinálj egy tesztet.

Máskor pedig ilyen esetben irass fel eseményutánit,úgy elkerülhető a para.

2009. máj. 8. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető.

a vérzés akkor is jelentkezhet néha, ha terhes vki.

tehát az, hogy megjött még nem jelenti azt, hogy tutira nem vagy terhes.

most imádkozhatsz, hogy nehogy terhes legyél, te ostobenkó.

2009. máj. 8. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, hogy a baleset mennyivel azelőtt történt, hogy megjött volna.

Bár 99%, hogy nem vagy terhes, mivel megjött.

Egyeske meg tök fölöslegesen kelti a fesztültséget.

2009. máj. 8. 18:44
 6/8 anonim válasza:
100%

hát... meglehet rá az esélye a menses előtt kb.1-3 nappal szexeltetek, ugyanis akkor még lehet hogy a "méhed nem vette észre" hogy megtermékenyült egy petesejt. Ha ilyen korai szakaszban vagy (és terhes) akkor mikor elmúlik jó melegvizes fürdő 2-3 napig, és keményebb munkavégzés "elviheti az embriót".

Tudom hgoy csúnya dolog, de legalább nem akkr mikor 3 hónapos, és nem kerül intézetbe. (pls, ne ítélj el...:S)

2009. máj. 8. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos ,hoyg nem vagy terhes.-van egy ismerösünk öneki 3 honapig megvolta mensije,és terhes volt
2009. máj. 8. 19:36
 8/8 anonim válasza:
azért az elég ritka,hogy 3 hónapig vérzik és tehes...sőt...
2009. jún. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!