Létezik olyan módszer-és most nem a gyógyszertárakban kapható tesztekre gondolok! - ami otthon, orvos nélkül, kimutathatja a terhességet?
"Nem szeretnék tesztre költeni,ennyi a kérdés oka.
Hogy miért nem,annak megint oka van. :-)"
Magamat idéztem.
Biztos meg van az oka, de én is úgy gondolom,hogy 300 forintos tesztbe senki nem hal bele.
Egy gyerek jóval többe kerül.
Otthoni módszer max. az,hogy egyszer csak észre veszed,hogy rúg a baba!
Meg kell várni h kimaradjon a mensid;-)Régen az asszonyoknak csak ennyi jel volt arra,hogy terhesek,mégsem halt ki az emberiség:)
Viccet félretéve,ha van ovulációs mikroszkópod,vagy veszel,akkor az sokaknak a fogantatástól kezdve a mensi kimaradásáig(meg utána is),páfrányos marad,ha teherben maradsz.Ezt csak egyszer kell megvenned,és többször is használhatod ilyen célra,de hozzá kell tenni,h nem megbízható.
Egyéb babonákról én nem tudok.:)Amúgy érdekes a kérdés.
Remélem a jövőben kitalálnak vmit,hogy megvalósítható legyen az,amiről érdeklődsz,ill. előbb és megbízhatóbban észrevehető legyen a baba.
Köszönöm a válaszokat!
A konkrét ok amiért ez a kérdés kiírásra került pedig az- ezt most azért írom le mert mintha szurkálódós kedvében is járt volna itt 1-1 Válaszadó -
hogy van már 3 gyerkőc,a legkisebb holnap lesz 2 hónapos,és a menstruációnak még nincs jele,de mi nem védekeztünk,ezért esélye van,hogy esetleg összehozhattunk egy 4. babát. (kb 1 hete rám tört a "meg fog jönni" érzés,tegnap reggel pedig volt egy kis pecsételő vérzésem,utána "meg fog jönni érzés")
A doki azért van kilőve,mert a helyi higiéniai dolgai még csak elégségesnek sem mondhatók,és persze a "védekezni kellett volna" véleményére sem vagyok kíváncsi! Tesztre pedig azért nem akartam költeni,mert ez a hónap úgy alakult,hogy kevés pénzünk maradt,amit be kell osztani,és amire nem muszáj,arra nem költök.
Köszönöm Mindenki válaszát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!