P3-am van. Jövő héten műtenek, felső hámrétegből vesznek le mintát és majd 1 hét múlva lesz csak eredmény. Még nem szültem, de már a párommal nagyon szeretnénk babát. Sikerülhet teherbe esnem?
Szerintem ezt kerdezd meg egy igazan ehez erto dokitol...amint latod senki nem tud olyan dologra valaszolni amiben nem biztos...de ez igy is jo..ha valamit nem tudsz akkor inkabb hallgass.
Kerdezd meg a dokidat...es sajnalom amin keresztul mesz.
Az utolsó válaszoló vagyok.
Igyál cickafarkteát vagy vegyél tabletta formában! Minden női bajra jó, és tényleg hatékony! A műtét alatt is ihatod, csillapítja a vérzést, sebforrasztó is!
Szia!
Ne aggódj! Én is túlestem egy ilyen műtéten és minden rendben lett utána. Nekem még hpv virusom is volt, de szerencse ezt sikerült kikezelni.
A műtéted kb. 20 perces rutin műtét lesz és valószínű csak kábitani fognak.
Enegem bent fogtak éjszakára, de nem azért, mert baj volt csak megfigyelés miatt. Utána kb.5-6 hétig no sex! Nekem Kb. 25évesen volt ez a problémám és sajna azóta is mindig van valami...:( Cysták, méhszájseb...
Már 31 leszek és még mindig nincs baba. 1 éve próbálunk már minden, mindenhogy a férjemmel, de semmi. Orvoshoz megyek mindig a 12.napon ultrahangra és szerencsére többnyire majdnem mindig van peteérésem is, és mégsem.
A műtét miatt ne aggódj!
Majd írj, ha túl vagy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!