Terhes lennék? Három napja az alhasamban érzek egy szúró jellegű fájdalmat ami néha erősebb néha gyengébb. Viszont ma már időközönként hányingerem van gyomorégéssel együtt. A gyógyszert 2 hete hétfőn hagytam abba. Azóta nem védekeztünk a Párommal.
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 13:12
12/16 anonim válasza:
sziasztok, én negatívat teszteltem ma:(! Majd holnap újból! Szurkolok nektek :) Puszi
13/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A tesztem negatív... Rajt vagyunk az ügyön, hogy pozitív legyen :) Sok sikert Nektek is!Szépe Napot! Sziasztok!PUSZIIIII :)
2011. nov. 11. 16:27
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Nekem ma nagyon fáj a hasam de meg nem jön..tesztelni kéne?
2011. nov. 17. 17:42
15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Tegnap voltam nőgyógyásznál és 4 hetes terhes vagyok :) Láttam a petezsákot is ;-)
2011. dec. 2. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!