Ha jövő hétvégén kellene megjönnie és múlt héten volt a sex, kb mikor jelentkeznek az első tünetek?
Sziasztok.
Tegnap elött kérdezttem,hogy mikor lehet az első tesztet csinálni.Most arra lennék kiváncsi,hogy mikor jelentkeznek az első tünetek?Lehet hasmenés,gyengédség érzet,hányinger,de ez annyira nem is.Előre is Köszi.
Ez mindenkinél változó. Van, aki szinte semmit se vesz észre hetekig, nekem nem volt szerencsém, én szinte a beágyazódás után rosszul voltam.
A legjellemzőbb tünetek a hányinger, a mellfeszülés (akár kimondottan fájhat is), a mellek növekedése, hasfájás, gyengeség, álmosság. Hasmenés is előfordul, de az ellenkezője, a székrekedés is. Mindenki másképp reagál.
A teszteknek pedig nem kell feltétlenül hinni. Ha pozitív, az biztos, de ha negatív, az eléggé bizonytalan. Nekem már hasi uh-val látszott a babóka, mikor a teszt is kimutatta végre. Pedig állítólag jó minőségű tesztet használtam.
Amúgy nekem a lovam tudta először, elkezdett velem sokkal figyelmesebb, gyengédebb lenni, akkor még én se tudtam. Ő már igen. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!