Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mennyi idő után sikerül...

Szundika20 kérdése:

Nektek mennyi idő után sikerült teherbe esni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első bébike fél év után sikerült, de nem nézegettem akkor a naptárat soha, gondoltam jön majd, amikor jönni akar. A másodikra most kezdtük el a próbálkozást (most viszont naptár szerint), vasárnapra nem várom, jó lenne, ha összejönne. :)
2011. nov. 10. 09:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Wow mennyien írtatok nagyon aranyosak vagytok köszönöm!!:) akik próbálkoznak nekik üzenem hogy drukkolok!!:) Biztos sikerülni fog... vannak esetleg bevált tippetek hogy ennyi mindenkinek sikerült elsőre?
2011. nov. 10. 21:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Pl lehet jele h sikerült a baba h meg van dagadva a méhem?6.án volt ov.
2011. nov. 14. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Az 1. babánál amint elhatároztuk, abban a honapban sokat szexeltünk, össze is jött azonnal. A második baba ugy jött össze, hogy nem terveztük, megszakitasosan vedekezünk általában, de akkor egyszer, pont az ovulacio napjan végigcsináltuk. Teherbe estem, és nagyon örülünk neki, bár nem terveztük.
2013. nov. 8. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!