Így mikor mehetünk a meddőségibe?
Figyelt kérdés
2008-ba már voltunk és csináltak inszeminációt is ami nem sikerült ,mert utóbb kiderült ,hogy volt egy miómám és ezért lett sikertelen a beavatkozás! Ezt eltávolították ,már megvolt a következő időpontunk a meddőségibe de spontán 1 petefészekkel a sok hormonnak köszönhetően terhes lettem így nem mentünk tovább ! Most szeretnénk testvért és Clostylbegytet szedek de ez már a 3. hónap lesz és egyáltalán nem biztos ,hogy sikerül a baba ! Az orvosom azt mondta ,hogy még szedhetem pár hónapot ! Én dönthetek arról ,hogy mikor szeretnék "inkább " a meddőségibe menni ??2011. nov. 5. 14:03
1/11 anonim válasza:
Szerintem elmehetsz, de ha van 1 gyermeked, és 3 hónapja próbálkoztok ,,csak,, nem biztos hogy foglalkoznak veled, de ha van rá pénzetek, pénzért bármit megcsinálnak. Bocsi, ha kicsit nyers voltam, de ez az őszinte véleményem.
2/11 Manka68 válasza:
Szia!
Bármikor dönthetsz úgy, hogy meddőségibe mész. Valószínűleg elküldenek kivizsgálásokra, mielőtt bármibe is kezdenének. De ha már 3 hónapja clostizol eredmény nélkül, akkor érdemes másra váltani. A meddőségi központokban értenek igazán ehhez. Én váltanék a helyedben. :-)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Nehéz teherbeesnem korábbi műtétek miatt ,egy petefészkem van !
2011. nov. 5. 17:52
4/11 Manka68 válasza:
Szerintem akkor még inkább indokolt a meddőségi. Meg mondjuk egy átjárhatósági vizsgálat, nehogy fölöslegesen kínozzák a petefészkedet. Ha amúgy minden rendben van, akkor egy petefészekkel is ugyanannyi az esély a babásodásra, mintha meglenne mindkettő. De szerintem nem érdemes kockáztatni.
5/11 A kérdező kommentje:
Átjárhatóságim is volt igaz 2008-ban ,szerinted ezt újra kérhetik ? Picit úgy érzem ,hogy ott lenne inkább a helyem ,mert igaz az első terhességem spontán sikerült nade tele pumpáltak hormonokkal előtte és még minden beavatkozás friss volt !
2011. nov. 6. 17:40
6/11 Manka68 válasza:
2008 óta sok minden történhetett, bizony érdemes lenne újra elmenni átjárhatóságira, meg egyéb hormonvizsgálatokra is. Maga a terhesség is borít mindent, és nem mindenkinél áll vissza rendesen a hormonháztartás. Apának is hónapról hónapra változhat a spermaképe. :-(
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ! Nekem a Closty mellet havonta néznek hormont .. Na majd kiderül ! És egyébként egyszerűen csak mondjam meg az orvosomnak ,hogy én már inkább a meddőségibe mennék ?
2011. nov. 7. 20:14
8/11 Manka68 válasza:
Nem kell mondani a dokidnak semmit, egyszerűen bejelentkezel egy meddőségibe. Oda nem kell beutaló, csak vidd az eddigi leleteidet, és mondd el, mit csináltak eddig. Így nem kell mindent elölről kezdeni.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi ! Képzeld az orvosom a beutalóval várt !!!!!!
Már van időpont is !
2011. nov. 8. 13:26
10/11 Manka68 válasza:
Úgy látszik rájött a dokid is, hogy ehhez nem ő a megfelelő szakember. :-)
Mielőbbi babásodást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!