Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudat alatt befolyásolható a...

Tudat alatt befolyásolható a ciklus? Amióta babát szeretnénk azóta megváltozott a ciklusom.

Figyelt kérdés

Kb 28-26napra 2-3napig szinte csak amikor töröltem volt pici barnás izé,2 napig enyhe vérzés,ami rosszulléttel, hányingerrel volt,2nap maszat.De most 5 napja csak maszat,mára nem várom,de nem tudom mi lesz.

Azelőtt pontos volt 28-26 napra,első nap enyhe 3 napig több aztán 1-2 nap alatt elmúlt.2008januárban hagytam abba 7 év után a fog.gátlót és az első hónaptól jó volt minden.Most mitől zavarodott össze?

Be stresszezek?Teák segítenek ezen is?

2009. máj. 7. 06:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanígy jártam, mint Te, ahogy elhatároztuk, hogy jöhet a baba, felborult az egész ciklus. Ha nem múlik el, azért menj el dokihoz, elküld szerintem hormonvizsgálatra, vagy ir valami gyógyszert, hogy rendeződjenek a dolgaid. Én ittam cickafark teát, de nem jött be sajnos.A hormonjaimmal minden rendben, úgyhogy igazából a dr se tudott mondani semmi érdemlegeset, csak annyit, hogy ez a gyógyszer abbahagyása esetén 1 éven belül előfordulhat.Sajnálom, hogy nem tudtam irni semmi vigasztalót, de hátha legalább azzal megnyugtattalak, hogy egészséges szervezet is csinál ilyet.
2009. máj. 7. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá!:-)

Amúgy én majd 6 évig szedtem a fog.gátlót. Előtte tök rendszertelen volt a ciklusom, a tabletta alatt órára pontosan 28 napra jött meg, aztán a "babaprojekt" miatt abbahagytam. 3 hónapig szándékosan más módon védekeztünk, hogy teljesen kitisztuljon a szervezetemből, hiába minimális volt a hormontartalma. Az a 3 hó is 28 napos volt.

Aztán amikor élesben ment a dolog, először 1, utána 4 napot késett.Mindkétszer megcsináltam a teszet, ami persze negatív volt. A harmadik hónapban szintén 4 nap után csináltam egy tesztet, amin a halvány 2. csík 10 perc után jelent meg. 2 nap múlva még egy, ami már pozitív volt:-)

Szóval a 3. hónapban már a Picur miatt késett.

Mégegyszer a tanácsom: Nyugi, no para, no rágörcsölés! Annál rosszabb! Sajnos (?) sok mindenre képes az emberi agy...

Drukkolok a babához!:-)

2009. máj. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!