Tudat alatt befolyásolható a ciklus? Amióta babát szeretnénk azóta megváltozott a ciklusom.
Kb 28-26napra 2-3napig szinte csak amikor töröltem volt pici barnás izé,2 napig enyhe vérzés,ami rosszulléttel, hányingerrel volt,2nap maszat.De most 5 napja csak maszat,mára nem várom,de nem tudom mi lesz.
Azelőtt pontos volt 28-26 napra,első nap enyhe 3 napig több aztán 1-2 nap alatt elmúlt.2008januárban hagytam abba 7 év után a fog.gátlót és az első hónaptól jó volt minden.Most mitől zavarodott össze?
Be stresszezek?Teák segítenek ezen is?
Ne görcsölj rá!:-)
Amúgy én majd 6 évig szedtem a fog.gátlót. Előtte tök rendszertelen volt a ciklusom, a tabletta alatt órára pontosan 28 napra jött meg, aztán a "babaprojekt" miatt abbahagytam. 3 hónapig szándékosan más módon védekeztünk, hogy teljesen kitisztuljon a szervezetemből, hiába minimális volt a hormontartalma. Az a 3 hó is 28 napos volt.
Aztán amikor élesben ment a dolog, először 1, utána 4 napot késett.Mindkétszer megcsináltam a teszet, ami persze negatív volt. A harmadik hónapban szintén 4 nap után csináltam egy tesztet, amin a halvány 2. csík 10 perc után jelent meg. 2 nap múlva még egy, ami már pozitív volt:-)
Szóval a 3. hónapban már a Picur miatt késett.
Mégegyszer a tanácsom: Nyugi, no para, no rágörcsölés! Annál rosszabb! Sajnos (?) sok mindenre képes az emberi agy...
Drukkolok a babához!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!