Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Van egy pozitív...

Terhes vagyok? Van egy pozitív és egy negatív tesztem is.

Figyelt kérdés

Hétfőn délután teszteltem MIDSTREAM márkájú teszttel, az pozitív lett.

Ma délután MARIA ROMED márkájúval ez most negatív. Most akkor mi van? Úgy szeretném a babát.

2009. máj. 6. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Nyugi,ha nem kaptál semmilyen kezelést,nem szedsz semmit ami meghamisíthatná a teszt eredményét akkor biztosan babás vagy.Csak a másik teszt nem volt annyira érzékeny mint amivel először teszteltél.Mennyi ideje késik?

Próbáld reggeli első vizelettel,akkor a legmagasabb a hcg szint a szervezetben.

Sok sikert.

2009. máj. 6. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Reggel kell tesztelni, de ez rá is van írva!!!!
2009. máj. 6. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem reggeli elso vizeletbol probald meg penteken. A hcg ketnaponta duplazodik. Nem ismerem ezt a ketfajta tesztet de lehet, hogy a Maria Romed nem volt ugyan olyan erossegu mint a Midstream. Szerintem pentek reggelre majd meglatod barmelyik teszt ketcsikos lesz. :)
2009. máj. 6. 18:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Egy kicsit megnyugodtam.

Különben az volt mindkettőbe írva, hogy bármely napszakban alkalmazható, én pedig nem bírtam ki reggelig.

2009. máj. 6. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:

holnap reggel csinálj egyet az elsöböl és ird meg.

32

2009. máj. 6. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem reggel volt negatív és napközben pozitvív, aztán reggel megint negatív, végül délben pozitív, vegyél 10-es érzékenységő Qupidot, az hamarabb mutatja, de van ilyen...
2009. máj. 6. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
szia lett babád?
2010. máj. 19. 09:32
 8/9 anonim válasza:
Ha az van ráírva a tesztre, hogy bármely napszakban elvégezhető akkor nyugodtan tesztelhetsz vele bármikor. A terhesség elején nagyon kevés a hCG hormon a vizleteben, mert alig kezdődött el a termelődése. Ezért nagyon sokat számít az is, hogy mennyi folyadékot iszol napközben, ugyanis ez befolyásolja a hCG hormon koncentrációját a vizeletben. Sok folyadék bevitel mellett később mutathatja ki a terhességet a terhességi teszt.
2010. júl. 18. 13:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Lett babám. Lassan már 3 éves.
2012. dec. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!