Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen nyák jelenthet terhessé...

Milyen nyák jelenthet terhességet, a nemvárt napokban? Nekem hol ragadós, hol nyúlós tojásfehérjés, hol pedig semmi.

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem akarom elkiabálni, de szerintem lassan kezdj el örülni, mert nekem a nemvárt előtti 2 és utáni napokon ilyen folyásom volt (mint peteéréskor:tojásfehérjeszerű),most 16 hetes kismami vagyok!TESZTELJ!!!...és írd meg mizu!!
2009. máj. 6. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen sem jelent terhességet, mindenki más, mindenkinek más a folyása a terhesség elején. Van aki teljesen száraz és van aki fehért folyást ír. Én pl száraz voltam a terhesség elején és a fehéres folyás mindíg menzi volt. Ne alapozz a folyásra, önmagában nem jelent semmit. Nekem pl pé-kor sem volt folyásom mikor mindenhol a tojásfehérjéset írják, és mégis teherbe estem.
2009. máj. 6. 13:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most vagyok a 31. napon, még nem merek tesztelni, majd csak hétfőn, mert későn volt az ovum is.
2009. máj. 6. 15:49
 4/5 nini24 ***** válasza:

Szia!

Babát mutatott a teszt? Remélem! :)

2009. máj. 28. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Közben teszteltem de sajna nega volt és meg is jött. Most olvastam vissza csak az üzidet, azért köszi. Most már a köv. hónap második felében járok, de úgy érzem gyulladásom van megint, amire múlt hónapban már kaptam kliont, de megint kiújult. Szóval nem sok esélyt adok erre a hónapra.
2009. jún. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!