Lehet hogy megis terhes vagyok? Csak az orvosom nem latja?
Volt mar igy valaki?
Figyelt kérdés
Ket hete kesik a mesim.&db tesztböl kettö lett nagy-nagyon halvany,corax es a lily.Clerabul egyertelmü nega.Elmentem a dokimhoz es azt mondja nem lat semmit.Szerinte nem vagyok terhes.Valaki volt mar igy hogy negativak a tesztjei,a doki sem lat semmit,es megis babas volt?Tüneteim vannak!
2009. máj. 6. 10:41
1/9 anonim válasza:
Amikor először mentem a dokihoz,(kb.4hetes lehettem) a doki nem látott semmit.Mondta hogy mennyek vissza 2hét mulva.Most 38 hetes vagyok,úgyhogy nem kizárt.
2009. máj. 6. 10:46
2/9 anonim válasza:
nem valószínű :( hat hetesen már látnia kéne az orvosnak. de simán lehetnek tüneteid attól, hogy nagyon szeretnéd (még a mensi is késhet...)
2009. máj. 6. 10:48
3/9 anonim válasza:
szia!
2-3 hetesen még nem igazán látnak semmit , max. a megvastagodott méhnyálkahártyát, dehát az nem "bizonyíték" még. Várj még tényleg úgy 2-3 hetet; ha valóban terhes vagy, már a petezsáknak meg a picike embriónak látszania kell az uh-n is. Azért közben végezz el egy tesztet majd (kb. 1 hét múlva) mert a hcg hormon emelkedése is biztató jel lehet! ( avagy az erős , vagy erősebb vonal)
1 kismami
2009. máj. 6. 10:51
4/9 A kérdező kommentje:
Kivancsisagbol vettem lh tesztet 5db-osat.Itt olvastam hogy jok ezek jostesztnek.Minden nap eggyett,minden nap erösebb lett a masodik csik rajtuk. Tegnap csinaltam clerabult es negativ.A mensim sehol,hanyingerem van szedülök,a derekam faj.Kivanom az edesseget.Nem tudom ezeket nem eszre venni!Tudom hogy ezezket nem kepzelem be! Sürün jarok pisilni,es a fejem is fajdogal sürün.De a szamitasaim szerint,ha terhes lennek,mar a hatodik hetben kene lennem.A tesztnek mar ki kellett volna mutatnia.Nem? Az orvosom sem latott semmit.De en erzem hogy nem vagyok egyedül.Nagyon zavaros!!!Volt mar valaki ilyen helyzetben-allapotba?
2009. máj. 6. 11:05
5/9 anonim válasza:
6 hetesen még a leghülyébb orvos is észrevenné, és a leggagyibb teszt is kimutatná. Más oka is lehet a "tüneteidnek".
2009. máj. 6. 11:11
6/9 anonim válasza:
Most akkor 6 hetes lehetnél. Ilyenkor már minimum a petezsákot kéne látnia a dokinak, és a teszt is kimutatná már egyértelműen. Főleg ezek a mai tesztek.
A méhnyálkahártyára nem mondott semmit? Vastag, vékony...?
Nagyon kicsi az esély hogy terhes vagy, a tüneteket sokszor bebeszéljük magunknak. Menj el egy másik dokihoz is, mert vagy nagyon béna, vagy nem tudom, lehet más áll a háttérben (ciszta...stb) és azt nem ártana kideríteni.
Minden jót kívánok! Remélem azért mégis baba lesz, ha nem most akkor legközelebb.
2009. máj. 6. 11:49
7/9 anonim válasza:
Nekem 5 hét 3 naposan volt az első vizsgálat, és már volt szívműködése a picinek! Lehet később fogant, de petezsáknak már lennie kellene, a teszteknek pedig erősödni. Szerintem nincs baba, ne reménykedj túlságosan. Majd köv. hónapban hátha összejön!!!
2009. máj. 6. 12:27
8/9 anonim válasza:
Én a múlthéten jártam úgy, hogy az egyik orvos 6 hetes terhességet állapított meg, másnap pedig egy cisztát!:o(
Tehát, nem biztos, hogy nem vagy babás, csak lehet, hogy később volt peteérésed! Szorítok, hogy baba legyen! :o)
2009. máj. 6. 15:48
9/9 anonim válasza:
Szia! Nekem márc. 26-án volt meg utoljára. Nem csináltam tesztet, mert már annyiszor csalódtam, inkább elmentem dokihoz. Az uh-on kifejezetten megvastagodott endometriumot írt a papírra, de terhességet még nem. 10 nap múlva kell visszamennem, mert szerinte ebből még bármi lehet. Remélem mindkettőnknél lesz valami!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!